GÜNDEM

Kaymakam Arslan`dan Güreşçilere Eşofman Jesti

 
 80
Kaymakam Arslan`dan Güreşçilere Eşofman Jesti - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Cumhuriyet ortaokulunun spor salonunda bütün gün boyunca güreş sporunu sürdüren ve kurs alan 24 çocuğa eşofman dağıttı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Cumhuriyet ortaokulunun spor salonunda bütün gün boyunca güreş sporunu sürdüren ve kurs alan 24 çocuğa eşofman dağıttı.

Kaymakam Halis Arslan güreş kursu alan 24 öğrenciye eşofman dağıtımı yaptıktan sonra kısa bir konuşma yaparak; ilk öncelikle ata sporumuz olan güreş sporuna katıldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Samsun ilimizde ve ilçemizde gençlerin geleceği için ve gençlerin ruhen ve bedenen sağlıklı kişiler olması için önemli tesisler kazandıran, önemli yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç`a, her defasında ilçemizi ziyaret eden sporu ve sporcuyu seven Samsun Valisi Sayın İbrahim Şahin`e, ve bu eşofmanları gönderen Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürü Güven Özyurt`ta teşekkür ediyorum. Sizler Hz. Hamza sporuna sahip çıkan bu spora gönül vermiş birer güreşçi adayısınız. Onun için bu spor salonlarımızı dolduralım boş bırakmayalım. Sizin gideceğiniz yerler spor salonları, kütüphaneler ve gençlik merkezleri olmalıdır. Yakın zamanda okullar açılıyor sizler hem derslerini yapacaksınız bu arada sporu da bırakmayacaksınız. Hem okuldaki derslerinizi ve hem de sporu dengeli bir şekilde götüreceksiniz. Sporcu da beden terbiyesi çok önemlidir. Bedenini ve vücudunu terbiye eden beynini de terbiye ediyor. Onun için bedeni terbiye olanlarında akılları terbiyeli oluyor. Aklı terbiye olanlar da akıllı oluyor. Sizler de akıllı çocuklarsınız. Sizlere güveniyoruz. Bu sahalar da, bu güzel meydanlar da büyüklerinizi unutmayın Kurt Beyli Mehmet pehlivanı, Ahmet Ayıkları, Celal Atikleri unutmayın ve Samsunlu koca pehlivan Yaşar Doğu`yu unutmayın. Samsun ilimiz de ve Bafra ilçemiz de güreş sporu seviliyor dedi.

Konuşmasının ardından Kaymakam Halis Arslan ile İlçe Müftüsü İsmail Çiçek çocuklara eşofmanları dağıttılar. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan`dan Güreşçilere Eşofman Jesti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0