GÜNDEM

Kaymakam Arslan'dan Halk Eğitim Öğreticilerine Uyarı

 
 72
Kaymakam Arslan'dan HalkEğitim Öğreticilerine Uyarı - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Halk eğitim merkezine kurs açmak isteyenlerin hayali kurslar ve tabela kursları açmasınlar. Gerçekçi sonuç alacak kurslar açmalıyız."  dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Halk eğitim merkezine kurs açmak isteyenlerin hayali kurslar ve tabela kursları açmasınlar. Gerçekçi sonuç alacak kurslar açmalıyız."  dedi.

  Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Hayat boyu öğrenme, halk eğitim planlama ve işbirliği"  komisyon toplantısında konuşan Bafra Kaymakamı Arslan, Halk Eğitim kursları ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

"Halk eğitim merkezinin hazırlamış olduğu hayat boyu öğrenme ve planlama proğramınının ciddi bir şekilde çalışma yapıldığını görmekteyiz."  diyen Kaymakam Arslan toplantıda şunları söyledi:

 İlçemiz de sanayi ve ticaret yönünden güzel seviyelere ulaşmış durumdayız ama turizm konusunda daha ileriye yönelik projeler hazırlamak gerekir." 

Bafra su cenneti olan ve her tarafı sularla çevrili bir yerdir. Unutulmaya yüz tutmuş sanat eserlerini ortaya çıkarmamız lazım. İlçemizin marka değerleri yok. Marka olmak için sizlerin projeler yapmanız lazım.

Öğrencilerin okul dışı eğitimi çok önemli ve bu arada veliler de eğitilmesi gerekiyor. Uçucu ve uyuşturucu maddeler konusunda savaş açmalıyız.

Bu herkesin işi. Bunun üzerinde iyi durmak lazım. Laf ve evrak üretmek yerine proje üretmeliyiz. Evlilik öncesi eğitim çok önemli. Böyle eğitimler sonucunda evlilikler de ayrılıkların azalacağına inanıyorum. Evlenmeden önce kız ve erkeklere evlilik eğitimi verilmeli.

Halk eğitim merkezine kurs açmak isteyenlerin hayali kurslar ve tabela kursları açmasınlar. Gerçekçi sonuç alacak kurslar açmalıyız."  dedi.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan'dan Halk Eğitim Öğreticilerine Uyarı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0