GÜNDEM

Kaymakam Halis Arslan Alaçam Ve Yakakent İlçelerine Ziyaret

 
 91
Kaymakam Halis Arslan AlaçamVe Yakakent İlçelerine Ziyaret - Kaymakam Halis Arslan Alaçam ve Yakakent İlçelerini ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Kaymakam Halis Arslan Alaçam ve Yakakent İlçelerini ziyaret etti.

Kaymakam Halis Arslan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar`ı, Alaçam AKP ilçe başkanı Av. Ali Şengül`ü, Alaçam Emniyet amiri Lütfi Tanrıkulu`nu, Alaçam öğretmenevini ve Yakakent Kızılay Başkanı İhsan Karagöl`e iade ziyaretlerinde bulundu.                                                                                                                                                                                                  

Ziyaret esnasında Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Kaymakam Halis Arslan`ı belediye meclis üyeleri ile birlikte Belediye önünde karşıladılar.

Ziyaret esnasında karşılıklı yapılan konuşmalarda; Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar; " ilçemiz güzel bir şehir havasında olan bir yerdir. Her geçen gün ilçemiz adına yararlı her çalışmanın yanındayız. Ayrıca İlçemize gelerek bizleri oldukça çok sevindirdiniz. Uzun yıllardan beri geleneksel hale gelen ve 6 Haziran`da gerçekleştirdiğimiz Alaçam Geyikkoşan Hıdırellez şenliklerimizi de bu yıl yine yapacağız dedi".  Kaymakam Halis Arslan konuşmalarında ise; Uyum içinde başarılı hizmetler yapmak gerekir. Bu nedenle çok çalışmak lazım.

 Alaçam ilçesinde güzel çalışmalarınız var. Sizleri yürekten kutluyorum." dedi. Akabinde diğer kurum ve kuruluşlara iade ziyaretlerine devam etti.

Son iade ziyaretlerinde Kaymakam Halis Arslan Bafra Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Özkurt`u ziyaret etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Halis Arslan Alaçam Ve Yakakent İlçelerine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0