GÜNDEM

Kaymakam Halis Arslan Bakav'da

 
 39
Kaymakam Halis Arslan Bakav'da - Bafra'da hizmet veren kültür, sanat ve benzeri dernek ve kuruluşların çalışmaları ilçede memnuniyet uyandırıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra'da hizmet veren kültür, sanat ve benzeri dernek ve kuruluşların çalışmaları ilçede memnuniyet uyandırıyor.

Bafra Musiki Cemiyeti, Bakav, Based, Küsader, Ha-Bi- Der, tiyatro ve gibi birçok dernek ve kuruluş sanat, kültür ve musiki etkinlikleriyle Bafra'nın adını duyurmakta öncü güç oluyorlar.

İşte bu derneklerden biri de Bafra Kalkınma Vakfı(BAKAV)TSM Korosu. Koro, Bafra Şoförler Odası'nın giriş katındaki salonda faaliyetine devam ediyor. Bu güne dek birçok konserle musiki severlerin gönlünü fetheden BAKAV TSM Korosu, seçkin repertuarı, ses ve saz ekibiyle göz dolduruyor.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, sanat ve kültür insanı olduğunu bir kez daha gösterdi ve bu defa da BAKAV TSM Korosu'nu 3 Mart 2015 Salı akşamı yapılan bir koro çalışmasını yerinde izledi.

Bakav TSM Koro Şefi, deneyimli ve Samsun Konservatuvar mezunu Celalettin Demir'den koro hakkında bilgiler alan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, yaptığı konuşmada, ilçedeki sanat, kültür, musiki ve tiyatro gibi çalışmaların hatırı sayılır bir durumda olduğunu dile getirip Koro Şefi Celalettin Demir, koro ses ve saz sanatçılarını kutladı. Şef Demir ise verecekleri konserle ilgili olarak şöyle dedi:

"25 Nisan'daki konserimize siz saygıdeğer Kaymakamımızı ağırlamaktan onur duyarız. "Yaz'a Merhaba, Ser 5"Konseri'miz 25 Nisan, saat 20.00`da Bafra Belediye Merkezinde halkımıza sunulacaktır. Teşrifleriniz bizlere güç ve onur verecektir."

Bafra kaymakamı Halis Arslan koroya başarılar diledikten sonra ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Halis Arslan Bakav'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0