GÜNDEM

Kaymakam Katırcı Bafra`ya Veda Etti

 
 244
Kaymakam Katırcı Bafra`ya Veda Etti - Yalçın Köse- Bafra Haber / Mersin`e Vali Yardımcısı olarak atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ailesiyle birlikte Bafra`ya veda etti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Mersin`e Vali Yardımcısı olarak atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ailesiyle birlikte Bafra`ya veda etti.

Bafra Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen veda törenine Bafra protokolü, Kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri ve çalışanları, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Ali Katırcı veda törenine gelen herkesle tek tek vedalaşırken, Yaşlı bir vatandaş Kaymakam Katırcı ile konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaymakam Katırcı yaptığı veda konuşmasında şöyle söyledi:

"Bugün Ali Katırcı olarak Bafra Kaymakamlığını icra ettiğim 3 yıl sonrasında Mersin Vali Yardımcılığına ayrılıyorum. Ben eşim ve çocuklarımla beraber burada Bafra`ya arzı veda ediyoruz. Bafra bizim hatıralarımızda güzel bir yer edecek. Burada zevkle, heyecanla güzel bir şekilde çalıştık. Devletimizin bize verdiği görevle milletimizin hizmetini yapmaya gayret ettik. "

"Elimizden geldiğince çalışmak için büyük özveri gösterdik. Bunu halkımızda vatandaşımızda takdir ediyor. Bu gün ayrılıyoruz temennimiz ve dileğimiz arkamızdan, "İyi bir insan Bafra`ya geldi gitti" denmesidir. Onun dışında hiçbir beklentimiz yok. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Tabi ki tayin konusu, ayrılma konusu çok hızlı oldu. Toplanmak bir evi bir hale getirmek çok kolay olmuyor. Gönül arzu ediyordu ki herkesle ayrı ayrı vedalaşalım, herkesi ziyaret edelim. Uzunca bir zaman kalalım ama devlet geleneğinde bu olmuyor. Orada görevler bekliyor. "

"Buraya gelecek olan Kaymakamımız da görevine başlayacak. Dolayısıyla önemli olan gönülden Allaha ısmarladık demek. Basın aracılığıyla ben bütün Bafralı hemşerilerimize, artık bizde burada 3 yıl çalıştık. Kendimizi bir Bafralı olarak görüyoruz. Çünkü gittiğimiz her memleketi benimsiyoruz. O memleketin bir parçası oluyoruz. Ayrıldıktan sonrada çok sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Emin olun Bafra`da ne olup bitmiş gerek yerel basında gerek genel basında haber çıktığında hemen kulak kabartacağız ve dikkat edeceğiz bakacağız, gelişmeleri izleyeceğiz. Sizler de bizleri umarım takip edersiniz. Bu vesileyle basınımız aracılığıyla, tüm Bafra kamuoyuna veda mesajını da ilettim. Bir kez daha Katırcı ailesi olarak tüm kesimlere veda ediyoruz. Ben haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Biz Bafra`ya aile olarak hakkımız varsa helal ediyoruz. Bafra`yı iyilikle güzellikle anacağız. Hepinize arzı veda ediyorum. Bu güzel uğurlama merasimi içinde ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum."

Konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile biten törende makam aracına biten kaymakam, tören alanından makam aracından el sallayarak ayrıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Katırcı Bafra`ya Veda Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0