SAMSUN

Kaymakam Türkel, Genç İş Adamları İle Bir Araya Geldi

 
 172
Kaymakam Türkel, Genç İşAdamları İle Bir Araya Geldi - Samsun Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, genç iş adamlarıyla bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, genç iş adamlarıyla bir araya geldi

Bafra Genç İş Adamları Derneği(GİAD)'ni ziyaret eden Kaymakam Türkel, Bafra ile ilgili yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bafra Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör, "Bölgemizle ilgili birçok proje gerçekleştirmiş ve hala da gerçekleştirmekteyiz. Bafra'nın sorunları hepimizin sorunu ve bunun için herkes elini taşın altına koyması gereklidir. Bu yüzden yapılacak olan projelerle ilgili çalışmalarımızda sizden destek istiyoruz" dedi.

Kaymakam Türkel ise, "Bafra da trafikten tutun da tarım alanına kadar birçok sorunlar tespit ettik. Bunlarla ilgili yapısal anlamda yapılabilecekleri sizlerle de paylaşılıp olması gerektiği gibi Bafra'yı daha iyi bir hale getirmeye çalışacağız. Bafra için mesai harcayan, Bafra için bir şeyler yapmaya çalışan herkese kapımız açık. Siz genç iş adamları olarak yapacağınız her şey de destek olacağımıza emin olabilirsiniz. Bölgemizin refahı için hep birlikte hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Türkel, Genç İş Adamları İle Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0