SİYASET

Kemal Zeybek: Arap`tan Türk`e Dost Olmaz

 
 298
Kemal Zeybek: Arap`tan Türk`e Dost Olmaz - CHP Samsun Milletvekili 1.sıra Adayı Kemal Zeybek , "Arap`tan Türk`e dost olmaz." dedi.
Bafra Haber

 |  - CHP Samsun Milletvekili 1.sıra Adayı Kemal Zeybek , "Arap`tan Türk`e dost olmaz." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun 1. sıra Adayı Kemal Zeybek,  CHP Bafra ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarıyla ilgili görüşme yaptı.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a yüklenen Zeybek, "Arap`ta Türk`e Dost olmaz." dedi.

Kemal Zeybek Toplantıda şunları söyledi:

Recep Tayyip Erdoğan, bölgemizde ülkemiz adına çatışma yaratmıştır. Hiçbir komşumuzla iyi değiliz. Irak`la, Suriye`yle, Libya`yla, Yunanistan`la Bulgaristan`la, Ermenistan`la iyi değiliz. Yani bu ülkelerin hepsi şuanda ülke yönetimleri ve ülke liderleri açısından hepsi kötüde biz mi iyiyiz? Arkadaşlar biz birine ikisine kötü oluruz. Bölgedeki tüm komşularımız bizimle düşman olabilir mi? Bu düşmanlık tohumlarını başbakan olarak Recep Tayyip Erdoğan atmıştır. Tekbir emeli vardır, tekbir düşüncesi vardır. Ortadoğu`da yıllardır bize düşmanlık duygularıyla hareket eden Arap ülkeleriyle beraber olmuştur. Yani onlarla bu ülkenin yeniden yönetileceğini düşünmektedir. Değerli dostlarım ben atalarımdan hep duydum, işittim, öğrendim, "˜Arap`tan Türk`e dost olmaz.` Bizi Kurtuluş savaşında, Birinci dünya savaşında arkamızdan hançerleyenlerle bugün bu düşünce, AKP iktidarı Sayı Recep Tayyip Erdoğan dost olmuştur. Bu 7 Haziran`da dur diyeceğiz.

Kemal Zeybek`in konuşmasının ardından Gazibey mahallesinden çiftçilik yapan 60 yaşındaki Ünfer Ataseven bütünşehir yasasına isyan ederek,``Eskiden köyken çok iyiydik. Şimdi bütünşehir olduk. Mahalle yaptılar. Kümes bile yaparken karşımıza bürokratik engeller çıkıyor. Bu konuda CHP ne yapacaktır.``diye sordu. Zeybek ise,``CHP iktidarında bu problemlere son vereceğiz. Asıl suçlu kim biliyor musunuz? AKP`ye oy veren vatandaşlardır. Bütünşehir olmak için AKP`ye oy veren vatandaşlar sizin bu günlere gelmenize neden olmuştur.``diyerek cevap verdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Zeybek: Arap`tan Türk`e Dost Olmaz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0