GÜNDEM

Keyder'den Ücretsiz Kurs Açıklaması

 
 2868
Keyder'den Ücretsiz Kurs Açıklaması - Yalçın Köse- Bafra Haber / KEYDER Bafra Temsilciliği Başkanı Halil Özkök, "Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açmamıza izin verilmedi." dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / KEYDER Bafra Temsilciliği Başkanı Halil Özkök, "Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açmamıza izin verilmedi." dedi.

KEYDER Yönetim Kurulu Bafra Basını ile tanışmak ve eğitim ile açıklamalar yapmak amacı ile kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
Toplantıya basın mensupları ve KEYDER Yönetim kurulu üyeleri katıldı.
KEYDER Bafra Başkanı HaLİL Özkök ücretsiz kurlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açmamıza izin verilmedi diyen Başkan Halil Özkök, "Yeni yönetim olarak görev başında bulunduğumuz keyder 2007 yılında kurulmuştur. Derneğimizin hem öğretmen ve öğrenciye bakan yönüyle faaliyetleri var.

Biz kurulduğumuzdan bu güne özellikle hafta sonları dershaneye gidemeyen öğrenciler için ücretsiz kurslar düzenledik. Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açmamıza izin verilmedi.

Ama biz dernek tüzüğümüz gereği yine sosyal kültürel faaliyetlerimizle; izcilik, satranç, masa tenisi, gezi ve piknikler ile öğrencilerimize sosyal kültürel yönden gelişimine katkıda bulunacağız.

Yine öğretmenlerimizin pekişmesi amacı ile çeşitli kurslar açacağız. Bu noktada 2 aydır derneğimizde öncelikle tadilat çalışmaları yapıldı. Derneğimizi öğretmenlerin hizmetine sunduk. Önümüz hafta da öğretmenler günü münasebetiyle bir yemeğimiz olacak. Akabinde de yeri geldikçe faaliyetlerimizi takip edeceksiniz." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Keyder'den Ücretsiz Kurs Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0