SİYASET

Kırcalı Binlerce Bafralıya Seslendi

 
 157
Kırcalı Binlerce Bafralıya Seslendi - AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı TBMM çalışmaları için bulunduğu Ankara dönüşünde çeşitli programlara iştirak etti.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı TBMM çalışmaları için bulunduğu Ankara dönüşünde çeşitli programlara iştirak etti.

Kırcalı,  Bafra ilçe Kolay Mahallesinde 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen Kuran-ı Kerim tilavetine katıldı, Akşam Bafra Kent meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla beraber Yatsı namazını kıldı, binlerce Bafralıya hitap etti, Gece yarısından sonra ise Samsun`da demokrasi nöbetine katıldı.

AK Parti Samsun milletvekili Av Orhan Kırcalı Bafra Kent meydanında yaptığı coşkulu konuşma vatandaşlar tarafından sürekli alkışlarla kesildi.
Kırcalı konuşmasında şunları söyledi: 15 Temmuz FETÖ darbe girişim ile Türkiye`de iç savaş çıkartarak ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen ihanet şebekeleri milletimizin asil, kararlı ve kahramanca direnişi karşısında perişan olmuşlardır.

Bu ihanet hareketinin içinde yer alan, destekleyen ve taraf olanlar hesap verecektir. Bu hesap sorulmaya başlanmıştır. Bu hainler devletimiz içinden temizlenmeye başlanmış olup tamamen temizlenecektir. 15 Temmuz`da Ülkemizi bir faciaya sürüklemek isteyenlerin dış destek ve bağlantıları olduğunu görüyor ve biliyoruz.

Devletimiz tüm kurumlarıyla yeniden yapılanmaktadır. Çok önemli kararlar almakta, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmaktayız. Bu mücadelede kahraman Türk milletinin vermiş olduğu destek en büyük güvencemizdir. Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımızın ifade ettiği gibi bir olacağız, diri olacağız iri olacağız.

Hep birlikte Türkiye olacağız. Bu birlik ve beraberlik içinde her engeli aşacak ve ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. 15 Temmuz FETÖ ihanet hareketine karşı duruşta her partiden insanımız bir ve beraber olmuştur. Hep beraber şehit düşmüştür, gazi olmuştur, Hep beraber meydanlarda olmuştur. Demokrasi nöbetlerinde yer almıştır. Milletimizin her ferdine çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygılarımla anıyorum. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kırcalı Binlerce Bafralıya Seslendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0