EĞİTİM

Kızılırmak Anaokulundan Eğitime Destek Kampanyası

 
 1988
Kızılırmak Anaokulundan Eğitime Destek Kampanyası - Kızılırmak Anaokulu Okul Öncesi Eğitimin gelişmesi için 3-6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitim verecek.
Bafra Haber

 |  - Kızılırmak Anaokulu Okul Öncesi Eğitimin gelişmesi için 3-6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitim verecek.

Bafra Gazipaşa Mahallesinde faaliyet gösteren Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Kızılırmak Anaokulu Okul Öncesi Eğitimin gelişmesi ve tanıtılması 3-6 yaş grubunda olan dezavantajlı çocukların okul öncesi eğitimden faydalanması için 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında sabahçı grup yarım gün ücretini 60 TL olarak belirlemiştir.

Bu bağlamda çocuklara ikindi kahvaltısı da ücretsiz olarak verilecektir. Konuyla ilgili okul Müdürü Seçim Çalışkan; "Okul Öncesi Eğitim çocuğun beyin gelişiminin % 60ının diğer gelişim türlerinin önemli bir kısmının tamamlandığı 3-6 yaş diliminde bulunmaktadır. Bu nedenle çocuğun bu yaş aralıklarında okulda olması önemlidir. Evde kalan çocuklar televizyon bilgisayar ve telefon bağımlısı olarak yetişmektedir. Bunu önlemenin tek yolu vardır o da Okul Öncesi eğitimdir. Bunu sağlamak içinde ekonomik durumu uygun olmayan velilerimiz için devletimizin farklı imkânları bulunmaktadır. Bizde kurum olarak bu duruma katkı sağlamak istedik. Sınırlı sayıda olan kontenjanımız için halkımızın başvurularını bekliyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak Anaokulundan Eğitime Destek Kampanyası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0