EĞİTİM

Kızılırmak İlköğretim'de Pastalı Açılış

 
 1783
Kızılırmak İlköğretim'de Pastalı Açılış - Bafra'nın köklü okullarından Kızılırmak İlk ve Ortaokulu'nun 2014-15 Eğitim ve Öğretim Yılı'na başlangıcı yine okulun adına yakışır biçimde gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Bafra'nın köklü okullarından Kızılırmak İlk ve Ortaokulu'nun 2014-15 Eğitim ve Öğretim Yılı'na başlangıcı yine okulun adına yakışır biçimde gerçekleşti.

4-C Uzman Sınıf Öğretmeni Ülker Karataş'ın Sınıf Veli Temsilcisi Kezban Söyleyen ve diğer velilerle birlikte okulun öğretmenler odasında yeni eğitim-öğretim yılına yaş pasta keserek başladılar. Karataş'ın öğrenci velilerinin sınıfa getirdikleri pasta ve çiçekler günün anlamına renk ve anlam kattı. Ülker Karataş gelen pastayı ayrıca okulun öğretmenler odasındaki meslektaşlarıyla birlikte de paylaştı.

4-C Sınıfı Uzman Öretmeni Ülker Karataş bir konuşma yaparak Veli Temsilcisi ve diğer velilerle beraber yaş pasta için teşekkür edip, tüm öğretmen ve okul idarecileri ve öğrencilerine yeni eğitim yılının hayırlı ve başarılar getirmesini söyledi.

Alkışlarla kesilen yaş pastanın sürpriz bir de eğitimci konuğu vardı.

Kızılırmak İlköğretim Okulu'ndan 2006 yılında emekli olan İngilizce Öğretmeni Oktay Zerrin de bu mutlu açılışta yer alarak 4-C Sınıfı Uzman Öğretmeni ve öğrencisi olan Ülker Karataş'ın pasta davetine katıldı.

Daha sonra okul öğretmenler odasında günün anısına toplu fotoğraf çekimleriyle etkinlik sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlköğretim'de Pastalı Açılış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0