EĞİTİM

Kızılırmak İlkokulundan Rekor Mavi Kapak

 
 326
Kızılırmak İlkokulundan Rekor Mavi Kapak - Bugüne kadar birçok mavi kapak kampanyası düzenlendi ancak Bafra ve belki de tüm yurdumuza örnek bir kampanyayı Bafra Kızılırmak İlkokulu 50 bin mavi kapakla gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Bugüne kadar birçok mavi kapak kampanyası düzenlendi ancak Bafra ve belki de tüm yurdumuza örnek bir kampanyayı Bafra Kızılırmak İlkokulu 50 bin mavi kapakla gerçekleştirdi.

Rekor sayıdaki kampanyaya, okulun öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresinin uyumlu çalışmasıyla sağlandı. Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hasan Elagöz "Okulumuzun Mavi Kapak Toplama ve Maarif Hareketi Çerçevesinde uygulanan projede 50 bin mavi kapağı Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İsmail Tabak Bey`e teslim ettik. Hayırlı olsun." dedi.

Dernek Başkanı İsmail Tabak da "Bu kapaklarla ihtiyacı olan vatandaşlarımıza akülü ve tekerlekli bisikletler alabileceğiz. Kızılırmak İlkokulu idaresi, öğretmen ve öğrencilerine bu rekor kapak desteği için ne kadar teşekkür etsek gerçekten azdır, sağ olsunlar." dedi.

Mavi Kapak Teslim Törenine katılan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Celal Karadeli de Kızılırmak okulunun gösterdiği bu duyarlılık ve toplanan 50 bin mavi kapağın Omurilik Felçliler için önemli bir sağlık kazanımı olduğunu dile getirip ilgililere teşekkür edip kutladı.

Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlkokulundan Rekor Mavi Kapak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0