SPOR

Kızılırmakspor Kadıköy'den Evinde Fark Yedi: 0-10

 
 1478
Kızılırmakspor Kadıköy'den Evinde Fark Yedi: 0-10 - Futbol kariyerinde, 2013-14 Futbol Sezonu'nda, Samsun Kadıköyspor,Samsun ilindedereceye girdiği 5 kategoride Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmış köklü bir kulüp olup, U 14 ve U 16'larda Türkiye 2. si olmuş başarılı kulüplerimiz arasında yer alıyor.
Bafra Haber

 |  - Futbol kariyerinde, 2013-14 Futbol Sezonu'nda, Samsun Kadıköyspor,Samsun ilindedereceye girdiği 5 kategoride Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmış köklü bir kulüp olup, U 14 ve U 16'larda Türkiye 2. si olmuş başarılı kulüplerimiz arasında yer alıyor.

İşte bu kulübün U 17 Futbol takımı, 25 Ağustos 2014 Salı günü, Bafra Yan Çim Saha'da Bafra Kızılırmakspor ile lig maçı yaptılar ve maçı tecrübeli ve Samsunspor ve diğer takımlara birçok oyuncu kazandırmış Kadıköyspor U 17, deplasmanda Kızılırmakspor'a adeta gol olup yağdı ve rakibini 10 golle yenip puanını da 10'a yükseltti.

Kadıköyspor'dan Faruk, 3 golle adeta hatrick yaptı.

Hakemler: Tuğrul Akkoyun, Sezgin Yıldırım, Ahmetcan Akkoyun

Ayrıca maçta, İl hakem Kurulu Üyesi ve Hakem Atama Sorumlusu olarak görev yapan Kadir Akturan da maçı ve hakemleri dikkatle izledi.

Kızılırmakspor U 17: Erhan, Furkan Kutlu, Yiğitcan, Furkan Koca, Hüseyin, Sefa, Yasef, Berk, Fatih, Mustafa, Samet

Yedekler: Ömer, Ümit, Enis, Furkan, İsmail, Burakcan

Antrenör: Galip-Halis Es, Yrd Ant: Orhan Girginer

Kadıköyspor U 17: Mert, Doğan, Mete, Onur, Oğuzhan, Aybars, Mehmet Akif, Faruk, Hüseyin, Burak Öztürk, Furkan

Yedekler: Emre, Emirhan Kulaç, Burak Satılmış, Emirhan Yılmaz, Adem, Mert Kalafat, İbrahim

Antrenör: Teknik Sorumlu: Akın Türker, Antrenör: Kemal Soydemirci, Kaleci Ant:Güvener İçöz, Yönetici: Hakkı Yeşilyurt

Bafra Sağlık Memuru:Nadir Özen, Saha Komiseri: Cafer Çetintaş

Goller: Aybars dk 10, Faruk dk. 24, 26 ve 34, Onur dk. 36(İlk yarı sonucu: 0-5 Kadıköyspor lehine)

2. yarı goller: Oğuzhan dk. 47, Burak Öztürk dk. 49 ve 52, Burak Satılmış dk. 55 ve Doğan dk. 67( 2. yarı ve maç sonucu: Kızılırmakspor: 0- Kadıköyspor: 10

Maçta zaman zaman sakaltlıklar oluşsa da centimenliğe ters düşen bir olayın gerçekleşmemesi sporumuz adına sevindiriciydi. Sakatlıklarda Sağlık Memuru Nadir Özen gerkli müdahaleyi yaparak sporcuları tedavi etti.

Maç sonnrası konuşan Kızılırmakspor Antrenörü Galip Es, neticede tecrübeli ve köklü, altyapısı zengin bir kulübe mağlup olduklarını, artık önümüzdeki maçlara bakacaklarını söyleyip rakipleri Kadıköyspor'u tebrik etti.

Kızılırmakspor bu güne dek oynadığı lig maçlarında, deplasmanda Pınarspor ile 3-3 berabere kalırken, yine deplasmanda Karadenizspor'u 3-0 mağlup edip ligde 4 puan toplamış bulunuyor. Kızılırmakspor, 16 Ağustos'tata oynadığı maçta ise, evinde Tekkeköyspor'a 0-5 yenilmişti.

Haber: Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmakspor Kadıköy'den Evinde Fark Yedi: 0-10 içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0