SPOR

Kızılırmakspor Yakakent Denizspor`u Farklı Yendi

 
 466
Kızılırmakspor Yakakent Denizspor`u Farklı Yendi - Samsun Bölgesi 1. Amatör Ligi B- Grubunda mücadele eden Bafra Kızılırmakspor Yakakent Denizspor`u 7-0 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi 1. Amatör Ligi B- Grubunda mücadele eden Bafra Kızılırmakspor Yakakent Denizspor`u 7-0 mağlup etti.

Ligin 14. hafta karşılaşmasının gollerini Coşkun, Kenan, Fahrettin ve Sefa Şenocak kaydetti.

Kızılırmakspor maçın 1. dakikasında Coşkun ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından etkili ataklarını sürdüren Kızılırmakspor 5. dakika golcü futbolcusu Fahrettin`in golüyle karşılaşmada durumu 2-0, 23. dakikada Kenan ile 3-0, 27. dakikada Sefa Şenocak ile 4-0  ve 40. dakikada yine Sefa`nın golü ile 5-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya 5-0`ın verdiği rahatlıkla başlayan Kızılırmakspor,  52. dakikada Sefa`nın 3. golü ile 6-0 öne geçti. Gol yağmuru 90. dakikada Fahrettin`in attığı gol ile son buldu ve Kızılırmakspor maçı 7-0 kazanarak 3 puanı alan takım oldu. Kızılırmakspor bu galibiyetle puanını 28`e çıkararak ikinci sıradaki yerini korumuş oldu.

Karşılaşmadan sonra Teknik Kadroyu ve Futbolcuları Tebrik eden Kulüp Başkanı Nail Yaldır Futbolculara sürpriz yaparak maaşlarını dağıttı.
Başkan Yaldır, "Bizler her maçımızı final olarak görüyoruz ve oynuyoruz. Pazar günü grubumuzun başka güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olan Alaçamspor ile bizler için çok önem taşıyan bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizin gücünü ve eksiklerini iyi biliyoruz. İnşallah son dakikaya kadar iyi mücadele edip Bafra`ya güzel bir skorla döneceğimize inanıyorum. Bunu da siz Teknik Heyet ve Futbolcular yapacak. Bu ligde daha çok sular akacak ve geçecek. Çok çekişmeli ve mücadeleli bir lig oluyor. İnşallah geçen sene Play-off`larda kaybettiğimiz Samsun Süper Amatör ligine bu yıl çıkacağız." dedi.

SAHA: Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahası
HAKEMLER: Erdem Mertoğlu, Kasım Oyarçin, Berkay Yavuz

BAFRA KIZILIRMAKSPOR:
Burhan, Ramazan, Ahmet, Kurşad, Burak, Sefa Ayaz, Kenan, Coşkun, Sefa Şenocak, Oğuzhan, Fahrettin
YEDEKLER: Batuhan, Cemalettin, Cem, Halil, Canberk, Özgür, İlker
İDARECİ: Koray Varol

YAKAKENT DENİZSPOR:
Sertaç, Furkan, Emre, Ramazan, Kubilay, Mustafa, Murat, Veli,Murat(c), Melihşah, Tuncay
YEDEKLER: Aydın, Emre, Eser
TEK. DİREKTÖR: Turgay Kullukçu

GOLLER: 1. dk. Coşkun, 5 ve 90 dk. Fahrettin, 23.dk. Kenan, 27,40 ve 52 dk. Sefa Şenocak Bafra Kızılırmakspor

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmakspor Yakakent Denizspor`u Farklı Yendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0