SPOR

Kızılırmakspor Yıldız Gençler Ligi`ne Hazırlanıyor

 
 168
Kızılırmakspor Yıldız Gençler Ligi`ne Hazırlanıyor - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ İlçemizin köklü takımlarından Bafra Kızılırmakspor, Yıldız Gençler Ligi`ne hazırlanıyor.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ İlçemizin köklü takımlarından Bafra Kızılırmakspor, Yıldız Gençler Ligi`ne hazırlanıyor.

Bu amaçla Kızılırmakspor antrenörleri Galip ve Halis ES kardeşler tarafında sıkı bir çalışmaya tabi tutuluyor. Hava sıcaklıklarının da mevsim normalleri üzerinde seyretmesine rağmen saat 17.00 da başlayan idman ve hazırlık çalışmaları Bafra Yan Çim Saha`da devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Kızılırmakspor antrenörlerinden Galip Es şunları söyledi:

" 2016-2017 Ligi( Yıldız Gençler Samsun Amatör ) Ağustos ayı ortasında başlayacak. Biz de şu anda çok hızlı değil ama hafiftir şekilde çalışmalara devam ediyoruz.

Bazen 8`li bazen de 9`lu gruplar oluyor. A, B, C, D grupları gibi gruplar. Samsun`da Federasyon grupları ayarlıyor. Yıldızlar Ligi2001 doğumlular yanında 2002 doğumlular da oynayabiliyor ufaklar.

B Gençlerde 2001 doğumlulardan kuruluyor. Daha sonra da Ekim ayının ortalarında da A Gençler başlıyor. Onlara da U 19 diyoruz. O yaş gruplarında da 1998 doğumlular oynayacak inşallah. Bu sene bu yaş gruplarında amacımız her zaman olduğu gibi alt yapıya oyuncu yetiştirebilmektir.

Samsunspor`un alt yapısı olsun diğer takımlar olsun oyuncular verdik vermeye devam edeceğiz. Şu anda Zonguldakpor`un alt yapısında oynayan futbolcumuz Ercan Coşkun var. Bu yıl Zonguldakspor ( Zonguldak Kömürspor ) 2. Lig`e çıktılar.

Benim oğlum Mustafa Es de bu yıl BAL Ligi`ne yükselen Ayancıkspor`da oynuyor. O da Kızılırmakspor`dan transfer olan bir diğer oyuncumuz."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmakspor Yıldız Gençler Ligi`ne Hazırlanıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0