GÜNDEM

Koca Cadde Tarlaya Döndü

 
 1015
Koca Cadde Tarlaya Döndü - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde vatandaş yol üzerindeki çukurlar, kaldırım üzerindeki molozlardan ve kaldırım işgallerinden şikayet edip, Samsun Büyükşehir Belediyesini göreve davet ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde vatandaş yol üzerindeki çukurlar, kaldırım üzerindeki molozlardan ve kaldırım işgallerinden şikayet edip, Samsun Büyükşehir Belediyesini göreve davet ediyor.

Bafra`nın önemli Caddelerinden biri olan Süleyman Türk Caddesi sakinleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi`nin cadde ile ilgilenmemesinden şikayetçi.

Yoldaki çukurlar, bozuk kaldırımlar, kaldırım işgalleri, molozlar ile kapanan kaldırımlardan şikayetçi olan vatandaşlar yetkililerin biran önce cadde ile ilgilenmelerini istiyor.

Durumdan şikayetçi olan mahalle sakini, "Süleyman Türk Caddesi adeta tarlaya döndü. Bozuk yol ve kaldırımlar bizi bezdirdi artık. Akşamları dışarı çıkıyoruz, Kaldırımlardan yürümek mümkün değil. Kaldırımlar inşaat molozları  ve otomobillerle ya işgal edilmiş yada kaldırım yürünecek halde değil. Yoldan yürüyoruz bu seferde gelen arabaların altında ezilme tehlikesi atlatıyoruz. Hiç olmadı çukura basıp düşeceğiz. Köstebek yuvası diyeceğim sanki Bafra`nın bütün köstebekleri burada. Yetkililerin Süleyman Türk Caddesi ile ilgilenmesini istiyoruz. Süleyman Türk Caddesi adeta bir kenar mahalleye benzedi."   dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Koca Cadde Tarlaya Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0