SAMSUN

Köktaş: "2015 Genel Seçimleri Çok Önemli"

 
 328
Köktaş: "2015 Genel Seçimleri Çok Önemli" - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 2015 genel seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 2015 genel seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi

AK Parti Ayvacık ve Çarşamba İlçe Danışma Toplantıları yapıldı. Toplantıların açılış konuşmalarını yapan Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, belediyelerinin yaptığı ve devam eden çalışmaları hakkında sunumlarını yaptılar. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise toplantının kapanış ve değerlendirme konuşmasını yaptı.

10 Ağustos seçiminin devlet ile millet arasındaki bağı kuvvetlendiren önemli bir gelişme olduğunu hatırlatan Başkan Köktaş, "AK Parti 2002'den bu yana Türkiye'nin en temel sorunlarını cesaret ve kararlılıkla çözmüş, çözmeye de devam etmektedir. Ülkemiz ekonomide istikrarlı bir şekilde büyürken, demokratikleşme, insan hakları ve itibarlı dış politikayı tesis etme yolunda tarihi adımlar atıyoruz. Sağlıktan eğitime, toplu konuttan ulaşıma, sosyal politikalardan enerjiye, temel hak ve özgürlüklerden yargı sistemine, yerel yönetimlerden çevreye, sosyal güvenlik sisteminden yoksulluğun azaltılmasına kadar çok geniş bir alanda, birçok önemli reformları aziz milletimiz ile başarıyla gerçekleştirdik. İstikrar, güven, refah ve kaliteli yaşam alanında ülkemiz son yüzyılda tarihi atılımlar gerçekleştirmiş, bundan sonrada gerçekleştirmeye devam edecektir. Bu anlamda 2015 genel seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. Bu atılımların daha da büyüyerek devam etmesi adına yeni anayasanın yani milletin anayasasının yapılabilmesi çok önemlidir. İnşallah yine milletimizin desteği genel seçimlerden büyük bir zafer ile çıkarak yeni Türkiye'nin yeni anayasasını hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Toplantıya ayrıca İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, İlçe Koordinatörü Güner Armutlu, Reşat Keleş, Muzaffer Öztel, belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetimleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Köktaş: "2015 Genel Seçimleri Çok Önemli" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0