SAMSUN

Köktaş: "2015 Seçimlerine Çok Sıkı Hazırlanıyoruz"

 
 823
Köktaş: "2015 Seçimlerine Çok Sıkı Hazırlanıyoruz" - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, milletin anayasasını yapmak için 2015 seçimlerine çok sıkı hazırlandıklarını söyledi
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, milletin anayasasını yapmak için 2015 seçimlerine çok sıkı hazırlandıklarını söyledi

AK Parti Alaçam ve Bafra İlçe Danışma Meclisi Toplantıları yapıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında yapılan toplantıda Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptıkları çalışmalar, devam eden projeler ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

MİLLETİN ANAYASASI

Konuşmaların ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş gündeme dair konuşmasını yaptı. Milletin anayasasını yapmak için 2015 seçimlerine çok sıkı hazırlandıklarını belirten Başkan Köktaş, "Türkiye'nin yeni bir anayasaya, demokratik, özgürlükçü, katılımcı, günün gereklerine uygun, ihtiyaçları karşılayan bir anayasaya ihtiyaç duyduğu herkesin ortak fikridir. Bunun için 2015 genel seçimleri ülkemizin ve milletimizin geleceği için yeni anayasanın yani milletin anayasasının oylandığı bir seçim olacağından bu seçimde çok önemlidir. Bu anlamda bu zamana kadar gerçekleştirilen seçimlerden daha da önemli bir seçim olan 2015 genel seçimlerinde ihtiyaç duyulan yeni anayasayı yapabilmek, mecliste yeterli çoğunluğu almak için teşkilatlar olarak gece-gündüz çalışarak milletimizin de desteği ile bunu başaracağız" diye konuştu.

Toplantıya ayrıca, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Koordinatörleri Hakan Karaduman ve Ahmet Mercimek, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Köktaş: "2015 Seçimlerine Çok Sıkı Hazırlanıyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0