SAMSUN

Köktaş: "Nifak Tohumları Boşa Çıktı"

 
 190
Köktaş: "Nifak Tohumları Boşa Çıktı" - AK Parti Vezirköprü 54
Bafra Haber

 |  - AK Parti Vezirköprü 54

İlçe Danışma Toplantısı AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın katılımı ile gerçekleşti.

Divan kurulunun gündemi okumasının ardından danışma toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, ilçe başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediz ise belediyesinin ilçe de yapmış olduğu çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aktardı. Toplantıya katılan mahalle muhtarları ve mahalle başkanlarının ilçe de yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

İstenilen talepleri tek tek not alan Başkan Köktaş, "Milletimiz, son 6 ay içinde yeni Türkiye'nin ilk adımlarının atılmasının, dünyada ülkemizin saygın, etkili ve güçlü bir konuma gelmesinin ve yeni heyecanları yaşamanın mutluluğu içinde. Bu yaşanan süreçler içinde bazı çevreler ve paralel örgüt tarafından istiklalimize, istikbalimize atılmak istenilen nifak tohumları, oyunlar, montajlar, kasetler 30 Mart 2014 yerel seçimleri zaferi, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi başarısı, partimizin genel başkan seçimi, yeni Başbakanımızın ve Bakanlar Kurulu'nun sorunsuz bir şekilde oluşturulmasıyla boşa çıktı, amaçlarına ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Milletimiz bu süreçlerin sonunda geleceğe duyduğu umut ışığını tazeledi. Yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Bakanlar Kurulu'na destek olarak 'bu yolda biz sizlerin yanınızdayız' dediler. Aziz milletimize, Samsunlulara, Vezirköprülülere ve tüm hemşehrilerime bu güvenlerinden, desteklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen toplantıya ayrıca İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Koordinatörü Sebahattin Ak, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Köktaş: "Nifak Tohumları Boşa Çıktı" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0