EĞİTİM

Kolay Anadolu Lisesi Gençlik Kampı

 
 295
Kolay Anadolu Lisesi Gençlik Kampı - Kolay Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Gençlik Kampı Projesi" Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğunun desteği ile 18-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Kolay Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Gençlik Kampı Projesi" Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğunun desteği ile 18-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

18 Mayıs Pazartesi günü Kolay Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan alana Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu 30 kişilik çadır ile destek vermiş, kampa katılan öğrencilerin keyifli zaman geçirmeleri için halat çekme yarışı, çuval yarışı, kaşık ile yumurta taşıma yarışı ve canlı müzik eşliğinde karaoke gibi etkinlikler düzenlendi.

Kampın birinci gecesi alanda 30 öğrenci, 8 öğretmen ve 8 bisikletli kalmış; kamp alanına Kolay halkı ve öğrenci velileri de sıkça ziyarette bulundu.

Kampın ikinci günü olan 19 Mayıs sabahı alanda toplu kahvaltı yapılmış, sabah sporunun ardından 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinliklerine geçildi. Kolay Anadolu Lisesi yönetimi ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında şiirler, marşlar okunmuş ardından öğrenci ve öğretmenler tarafından zirve yürüyüşü gerçekleştirildi.

Kolay Anadolu Lisesi Gençlik Kampı Proje Yürütme Kurulu üyeleri Müdür Yrd. Birol Kağıt, Beden Eğitimi Öğretmeni Rahim Duman, Rehber Öğretmen Şura Kama desteklerinden ötürü etkinlik sonunda Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Topluluğu üyelerine teşekkürlerini sundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kolay Anadolu Lisesi Gençlik Kampı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0