ULUSAL

Kör Müsünüz?

 
 161
Kör Müsünüz? - Sorumlu Vatandaş Haberi - Alparslan Türkeş Parkı otoparkında bankamatiklerin olduğu kısımda yağmursuyu atık kanalının demir mazgalı kırılarak tehlikeye açık hale geldi.
Bafra Haber

 |  - Sorumlu Vatandaş Haberi - Alparslan Türkeş Parkı otoparkında bankamatiklerin olduğu kısımda yağmursuyu atık kanalının demir mazgalı kırılarak tehlikeye açık hale geldi.

Bafra Belediyesi tarafından 2014 yılında tadilat ve yenileme çalışması yapılarak son şeklini alan Alparslan Türkeş Parkının hizmet binası yanında bulunan otopark ve bankamatiklerinin bulunduğu alanda yer alan yağmur suyu atık kanalının demir mazgalı kırılarak tehlikeye açık hale geldi.

İnsanların yoğun olarak kullandığı alanda mazgalın kırılmasıyla üstü açık hale gelen 1 metrelik çukur, insanların özellikle hava karardıktan sonra düşüp yaralanmasına neden olabilir.

Çevrede bulunan ve kırık mazgal hakkında konuşan bir vatandaş, "Geceleri özellikle bu mazgal büyük tehlike oluşturuyor. En basiti otomobilini mazgalın yanına park eden bir kişi araçtan inmek isterken düşmesine ya da yaralanmasına neden olabilir." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kör Müsünüz? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0