SAMSUN

Kuaförler Kızlanlı Öğrencilerin Ayağına Gitti

 
 289
Kuaförler Kızlanlı Öğrencilerin Ayağına Gitti - Samsun`un Alaçam İlçesinde Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi organizasyonu ve Alaçam Halk Eğitimi Merkezi desteği ile öğrencilere saç kesimi ve bakımı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Alaçam İlçesinde Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi organizasyonu ve Alaçam Halk Eğitimi Merkezi desteği ile öğrencilere saç kesimi ve bakımı yapıldı.

Alaçam Halk Eğitimi Merkezine bağlı eğitim veren Erkek ve kadın kuaförler toplum hizmeti kapsamında Kızlan İlk ve ortaokulu öğrencililerinin saç kesimi ve bakımlarını yaptılar. 

Halk Eğitimi Merkezinin Usta öğreticileri nezaretinde kursiyerler okul öğrencilerinin saçlarını keserek minik kardeşlerini memnun ettiler.

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesinin organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinliğe, Okul Müdürü Aydın Tuncer,Müdür başyardımcısı Adem Çavuş, Alaçam Memur Sen-Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Salih İleri, Bayan Kuaförler Aysun Karakoyun,Sevim Çağlar, Erkek Kuaför Veli Duman ile katıldı.

Kızlan İlk ve ortaokulu Müdürü Recep Uzun, Müdür Yardımcıları Ömür Kara, Bünyamin Rıza Güzelaydın ve öğretmen ve öğrenciler bu ziyaretten oldukça memnun kaldılar.

Kuaförler ve kursiyerleri okulda ihtiyaç duyan tüm öğrencilerin saç kesimlerini yaptılar. Öğrenciler kuaför hizmetinin ayaklarına kadar gelmesinden çok memnun kaldılar ve saçlarını kesen abilerine ve ablalarına çok teşekkür ettiler.

Yapılan etkinlik için bilgi veren Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın Tuncer, "Bugün çok güzel bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bu gün çok sayıda evladımızın saç kesim hizmetini gerçekleştirdi. Bu etkinliği yapmamızda katkısı olan Alaçam kaymakamı Oğuz Alp Çağlar`a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural`a, Ulaşım hizmeti için araç tahsis eden İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Güreş`e, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Turhan Uyanık`a, Kuaför Usta öğreticiler Aysun Karakoyun, Sevim Çağlar, Veli Duman ve Kursiyerlere çok teşekkür ederim" dedi.

Kızlan Ortaokulu Müdürü Recep Uzun, "Yapılan bu etkinlikten dolayı kendisinin idareci arkadaşlarının, öğretmenlerin ve öğrencilerin çok memnun kaldıklarını emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kuaförler Kızlanlı Öğrencilerin Ayağına Gitti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0