GÜNDEM

Küçük Çocuğa Sokak Ortasında Tecavüz Girişimi

 
Küçük Çocuğa Sokak Ortasında Tecavüz Girişimi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde tacize uğrayan küçük çocuğu mahalle sakinleri kurtardı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde tacize uğrayan küçük çocuğu mahalle sakinleri kurtardı.

Olay akşam saatlerinde Bafra`nın ana caddelerinden birtanesinin arka sokağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde dışarıda oyun oynayan 13 yaşında erkek çocuğu, 2 kişi tarafından kaçırılıp taciz edilmek istendi.
Küçük çocuğu yakalayan şahıslardan biri çocuğun ağzını kapatmaya çalışırken diğer şahıs ise çocuğun ayaklarını tutup karanlık alana sürüklemeye ve aynı zamanda çocuğun pantolanunu indirmeye çalıştı. Küçük çocuğun yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinlerinin cama ve balkonlara çıkıp bağırmasıyla şahıslar yaya olarak kaçtı.

Mahalle sakinleri olayı polise bildirmezken çocuğun üvey babası ile yaşadığı bilgisine ulaşıldı.


ZANLILAR KISA SÜREDE YAKALANDI

Haberi ihbar olarak değerlendiren Bafra Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliği, zanlıların yakalanması amacıyla soruşturma başlattı.

Olayın yaşandığı yerdeki kamera kayıtlarını inceleyen polis, önce mağdura daha sonra da mahallede yaptığı tahkikat sonucu zanlılara ulaştı.

Polis, çocuk istismarı iddiası zanlılarının yakalanması amacıyla gece geç saatlere kadar mahalleden çok kişinin ifadesine başvurdu.

Gözaltına alınan zanlılar bugün savcılıkta verdikleri ifadelerin ardından serbest bırakıldı. Zanlıların "şaka yapmıştık"    şeklinde ifade verdikleri bilgisine ulaşıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Küçük Çocuğa Sokak Ortasında Tecavüz Girişimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0