GÜNDEM

Küsader De Hobi Ve Resim Etkinliği

 
 702
Küsader De Hobi Ve Resim Etkinliği - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)de, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte; yeni bir etkinlik başlatıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)de, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte; yeni bir etkinlik başlatıldı.

Küsader Başkanı Gülseren Akdaş konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"Kurulduğu günden bu güne birçok yenilik ve ilklere imza atan derneğimiz, yaz tatiline giren öğrenciler ve daha küçük yaştakiler için, hafta içi ve hafta sonlarında; el becerilerini artırabilecekleri ve verimli vakit geçirecekleri, oynarken öğrenebilecekleri Hobi ve Resim Çalışmaları`na katılabilirler. Böylece çocuklarımız hayal ufuk ve dünyalarını özgürce genişletebilecek ve bir şeyler başarmanın sevinç ve mutluluğunu yaşayacaklardır. Malzemeler derneğimize ait olup tatil boyunca bizlerle birlikte güzel, eğitici ve neşeli bir ortam için çocuklarımızı aileleriyle derneğimize bekliyoruz."

Küsader İshaklı Mahallesi, 35/1 de hizmet vermekte olup diyalog kurmak isteyen aileler 0 505 656 07 46- 0 536 798 62 30 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

Oktay Zerrin-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Küsader De Hobi Ve Resim Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0