GÜNDEM

Küsader'de Kurslar Devam Ediyor

 
 787
Küsader'de Kurslar Devam Ediyor - Bir süre önce Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde "Nurettin Reis" Anısına bir Satranç Turnuvası düzenleyen ve 84 yarışmacının mücadele ettiği turnuva ses getirirken Küsader'de diğer eğitici ve kültürel çalışmalar da devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bir süre önce Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde "Nurettin Reis" Anısına bir Satranç Turnuvası düzenleyen ve 84 yarışmacının mücadele ettiği turnuva ses getirirken Küsader'de diğer eğitici ve kültürel çalışmalar da devam ediyor.

Satranç, İngilizce ve Matematik Kursları'na şimdi de saz(bağlama)kursu eklendi. Satranç kurslarını bir dönem Özdemir Bilgen verdi. Ardından emekli öğretmen Tezcan Kapusuz görev aldı. Matematik kursunu Küsader Başkanı ve yazar Gülseren Akdaş ve Recep Bölük, İngilizce kursunu emekli İngilizce Öğretmeni ve Küsader Başkan Yardımcısı, şair ve gazeteci Oktay Zerrin ve saz kursunu da Zülfikar Semiz veriyor.

Daha önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü(AR-GE)karşısındaki binasında hizmet veren dernek şimdi Tabakhane Cami karşısındaki yeni yerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ın da iade-i ziyarette bulunduğu Küsader Yönetim Kurulu'nda başkan Gülseren Akdaş, yardımcısı Oktay Zerrin, Sekreter Naim Okay, Muhasip İsa Kahraman ve üye Hülya Soylu ile dernek faaliyetlerini sürdürüyor.

Küsader Başkanı Gülseren Akdaş önümüzdeki günlerde Küsader olarak yepyeni ve ses getirecek çalışma ve projeleri Basın'a açıklayacaklarını söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Küsader'de Kurslar Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0