GÜNDEM

Küsader'den Bafra Giad'a Plaket

 
 777
Küsader'den Bafra Giad'a Plaket - Genç İş Adamları Derneğinin Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan KÜSADER Yönetim Kurulu, Küsader'e maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Genç İş Adamları Derneğinin Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan KÜSADER Yönetim Kurulu, Küsader'e maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Ziyarete Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş, Bşk. Yrd. Gökhan Balakçı, Küsader Basın Sözcüsü Oktay Zerrin, Küsader Satranç Öğretmeni Burak Evren ve Küsader üyesi Burak Ekmekçi katıldı.

Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu toplantıda GİAD'ın çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Muratoğlu, konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

" Ekonomik anlamda yapılan bu projeler, Bafra halkını biraz da olsa rahatlatacaktır. En önemli porjelerimizden birisi de Botanik Bahçe Projeleri Bafra'ya daha da çok ekonomik katkıda bulunacak. Geçen sene çok güzel projeler yaptık. Bafra Sempozyumu, Foto Maraton gibi projelerimiz bunlar arasında yer alıyor.

KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş ise konu hakkında şöyle dedi:

"Bizler KÜSADER olarak GİAD'ın çalışmalarını takip ediyor, destekliyor ve kutluyoruz.

Bizim de bazı kültürel amaçlı projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bunlardan birisi de 23 Nisan'daki Kitap Şenliği'dir. Bu şenlikte, Cumhuriyet Meydanı'ndaki ağaçlara şiirler asacağız.

Çocuklarımız bu kitapları 20 dakika alıp okuyacak ve kitaplar kendilerinin olacak.

B u kitap şenliği için GİAD'ın da destek vermesini rica ediyoruz."

Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu GİAD Yönetim Kurulu olarak bu kitap etkinliği ve şenliğine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Toplantı, Bafra Küsader Başkanı Gülseren Akdaş'ın KÜSADER Yönetim Kurulu adına Giad Başkanı Yavuz Muratoğlu ve Yönetimi'ne bir teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Haber Merkezi-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Küsader'den Bafra Giad'a Plaket içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0