SAMSUN

Ladik Masaya Yatırıldı

 
 653
Ladik Masaya Yatırıldı - Samsun'un Ladik ilçesinde, 'Ladik derneklerin birleşmesi ve kaynaşması toplantısı' düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Ladik ilçesinde, 'Ladik derneklerin birleşmesi ve kaynaşması toplantısı' düzenlendi

Samsun Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Ladik Ambarlı Köy'de düzenlenen toplantıya Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve Ladik'te faaliyet gösteren dernek başkanları ve üyeleri katıldı.

Samsun Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin yaptığı konuşmada, "Dernekler arasında ilişkinin sağlanması amacıyla bu toplantıyı yaptık. Ladik'e nasıl hizmet veririz bunları konuşmak ve buna göre çalışmalar düzenlemek için bir araya geldik. Biz istiyoruz ki Ladik'ten bir milletvekili olsun. Ladik'ten olmasa Havza'dan olabilir, Kavak'tan olabilir, Vezirköprü'den olabilir ama olsun istiyoruz. Yani bölgemizden bir milletvekili olsun istiyoruz. Bu zamana kadar bizi Ankara'da temsil eden olmadı. Ama bundan sonra bir federasyon kuralım, sesimizi daha çok duyuralım ve daha etkili olma şansını yakalayalım. Biz hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadan herkese aynı mesafede, Ladik'in menfaatleri doğrultusunda hareket edelim" dedi.

Belediye Başkanı Selim Özbalcı da, "Ladik'in menfaatleri doğrultusunda üzerimize ne görev düşüyorsa yerine getirmeye çalışacağız. Önemli olan Ladik'in geleceği. Biz de bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, toplantıya katılan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Ladik için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ladik Masaya Yatırıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0