SAMSUN

Lisede Şehitleri Anma Programı

 
 93
Lisede Şehitleri Anma Programı - Sema Cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi'nde "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Programı" düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Sema Cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi'nde "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Programı" düzenlendi

Programa Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım ilçe Nüfus Müdürü Hakkı Kurucuoğlu, Okul Müdürü Seher Kulein, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "15 Temmuz tarihi bir gündür. Milletimizin tarihimizde demokrasiye, milli iradeye sahip çıktığı önemli dönüm noktalarından biridir. 15 Temmuz bir Malazgirt, bir Mohaç, bir Çanakkale, bir Sakarya'dır. Çünkü Türk milleti milli birlik ve beraberliği koruyup birlikte hareket ettiği zaman karşısında nasıl bir güç olursa olsun büyük zaferler kazanabilmektedir. Öğrencilerimizin de bu bilinçle yetiştirilmesi için milli ve manevi değerlerle donatıldığı gibi dünya ile rekabet edebilecek bilgi ve becerilerle de donatılması gerekmektedir" dedi.

Program 15 Temmuz konulu slayt gösterisi ve Tarih Öğretmeni İlhan Sancı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Dr. Temel Şen'in sunumları ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lisede Şehitleri Anma Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0