GÜNDEM

Ak Parti'den Muhtarlar İle Dayanışma Toplantısı

 
 80
Ak Parti'den Muhtarlar İle Dayanışma Toplantısı - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bafra İlçe Teşkilatı tarafından köy ve mahalle muhtarları ile dayanışma toplantısı düzenledi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bafra İlçe Teşkilatı tarafından köy ve mahalle muhtarları ile dayanışma toplantısı düzenledi.

Bafra Belediyesi Cumhuriyet Salonu'nda muhtarlara yönelik gerçekleştirilen toplantıda, Köy Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) projeleri masaya yatırıldı. AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Mustafa Demir, Birnur Şahinoğlu ve Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş'in de katıldığı toplantının açılış konuşması yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, ilçe genelinde sürdürülen KÖYDES çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Milletvekili Birnur Şahinoğlu, muhtarlarla İl Genel Meclis üyelerinin koordineli çalışmalarından elde edilecek semerenin önemli olduğunu vurgularken, Milletvekili Mustafa Demir ise eskiden ekonomik sırada 38'inci olan Samsun'u 15. sıraya getirdiklerini söyledi. Demir, "Bizim çalışmamız noktasında ekonomik, kültürel ve turizm konusunda Samsun, ülke genelinde ilk 15 il arasına girdi. Demokrasinin beşiği siyasetten geçer. Bu gelişmelerde herkesin emeği vardır. AK Parti'nin kapanma sorununu vatandaş bizlere soruyor. Bu sorun mahkeme ile belli olur. Bizim birinci görevimiz milletimize en iyi hizmeti vermektir. İyi, doğru ve güzel çalışmalarımızla, dünyanın bize ihtiyacı olduğu bir döneme geldik. Siyaseten ise çok büyük bir nokta elde ettik. Millet adına bedel varsa, bedeli biz öderiz" diye konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de şunları söyledi: "Biz buraya iş yapmaya ve ders çalışmaya geldik. Benim özel bir sözüm var. O da masaya ve kasaya hakim olmaktır. Birilerinin hortumlarını kesmek, birilerine dokunuyor. Samsun'da yıllardır devlete 5 kuruş para vermeyen birilerinden mahkeme sonucu Büyük Samsun Oteli'ni aldık. 40 milyon YTL civarında olan oteli sattığımızda elde ettiğimiz parayı KÖYDES kapsamında değerlendireceğiz."
Daha sonra söz verilen muhtarlar, köylerinde yaşadıkları sıkıntıları milletvekilleri ile paylaştı.
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti'den Muhtarlar İle Dayanışma Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0