GÜNDEM

Lösemili Çocuklardan Başkan Şahin`e Ziyaret

 
 122
Lösemili Çocuklardan Başkan Şahin`e Ziyaret - Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz ve lösemili bir grup çocuk hasta, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası`na ve hastalığa dikkat çekmek için ziyaretlerde bulunuyor.
Bafra Haber

 |  - Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz ve lösemili bir grup çocuk hasta, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası`na ve hastalığa dikkat çekmek için ziyaretlerde bulunuyor.

Bu kapsamda yapılan ziyaretlerden biri de Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e oldu. Başkan Şahin`i makamında ziyaret eden çocuklar çiçek buketi takdim ettiler.

Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, Lösev gönüllü üyesi Ülker Lokumcu, hasta öğrenciler ve ailelerle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Şahin`e ilçede düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Bu etkinliklere katkılarından dolayı da Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e teşekkür eden Korkmaz, bu ziyaretleri aynı zamanda hastalığa dikkat çekmek ve halkı bilinçlendirmek adına yaptıklarını söyledi.

Hastalık gelmeden sağlığın önemi çok iyi bilinmeli. Hele de evlerimizin şenliği en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için çok dikkat etmeliyiz. Onlar bizlerin geleceği diyen Başkan Şahin, "Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı. Bizler üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın daima mutlu ve yaşamları boyunca sağlıklı olmalarını temennisinde bulunuyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Lösemili Çocuklardan Başkan Şahin`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0