SAMSUN

Mahmut Erdoğan, Cemiyet Başkanlığına Aday

 
 99
Mahmut Erdoğan, Cemiyet Başkanlığına Aday - Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve 55 TV Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Erdoğan, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
Bafra Haber

 |  - Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve 55 TV Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Erdoğan, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulu 30 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Genel kurulda mevcut Başkan İsmail Temiz, yeniden aday olmayacak.

Başkanlığa adaylığını açıklayan Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve 55 TV Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Erdoğan, hedeflerinin Samsun basınını bulunduğu yerden daha yukarılara taşımak, birlik ve beraberliği daha güçlü tesis etmek olduğunu söyledi. Erdoğan, "Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nin 'onurlu' bir yapısı var. Bizler de bu onurlu yapıya daha fazla neler katabiliriz diye yola çıktık. 'Ben değil biz' anlayışı ile tüm Samsun basınını kucaklamak, tek bir çatı altında toplanabilmek, merkezde ve ilçelerdeki meslektaşlarımıza karşı eşit mesafelerde olmak en önemli ilkemizdir" dedi.

"CEMİYETİMİZE YENİ BİR YER KAZANDIRACAĞIZ"

Cemiyete geçmişinden bugüne kadar hizmet veren tüm başkanlara ve meslektaşlarına teşekkür eden Erdoğan, "Bugün eğer Samsun'da güçlü bir basın var ise, bu geçmişten gelen geleneği bizler de asla unutamayız, unutturamayız. Çalışmalarımız arasında, öncelikli olarak bu mesleğe yıllarını vermiş üstatlarımızı onurlandırmak, genç arkadaşlarımızın üstatlarımızın bilgi ve becerilerinden yararlanabilecekleri ortamı sağlamak olacak. Cemiyetimize yeni bir yer kazandırmak istiyoruz. Canik Belediyemiz tarafından cemiyetimize hibe edilen yerde bir misafirhane yapmayı hedefliyoruz. Elimizde daha birçok projemiz var. Bunları da seçim günü meslektaşlarımız ile paylaşacağız. Yapılacak olan seçimin tüm şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, seçime katılacak tüm adaylara başarılar diliyorum. Meslektaşlarımızı cumartesi günü yapılacak genel kurulumuza davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mahmut Erdoğan, Cemiyet Başkanlığına Aday içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0