SAMSUN

Mbilla'ya Ödeme Yapılacak

 
 493
Mbilla'ya Ödeme Yapılacak - Samsunspor Kulübü Başkanı Mehmet Pank, kulüpten 44 bin Euro alacağı olan Mbilla'ya hafta içerisinde ödeme yapılacağını söyledi
Bafra Haber

 |  - Samsunspor Kulübü Başkanı Mehmet Pank, kulüpten 44 bin Euro alacağı olan Mbilla'ya hafta içerisinde ödeme yapılacağını söyledi

PTT 1. Lig'in 14. haftasında Samsunpor'un Adana Demirspor'a kendi evinde 1-0 mağlup olduğu maç sonrası Başkan Vekili Recep Hun ile birlikte açıklama yapan kulüp Başkanı Mehmet Pank değerlendirmelerde bulundu.

Samsunspor'da 9 numaralı formayı giyen Mbilla ile ilgili çıkan haberler üzerine konuşan Pank, "Perşembe günü eski başkanımız sayın Emin Kar beni aradı. Bana 'Mbilla'nın parasını ödeyebildiniz mi' diye sordu, ben de 'Mbilla'nın parasını ödeyemedik' dedim. O da dedi ki, 'Cuma günü bir araya gelelim'. Cuma günü Emin başkanın yanına gittik. Emin başkan da bize gereken yerlere yardımcı olmak için bir telefon görüşmesi yaptı. Ona da buradan teşekkür ediyorum. Biz Emin başkanla görüştükten sonra avukatı aradık. Bu hafta için ödememizi yapacağımızı söyledik. Avukatı Mehmet Aygün'ün hesabına bin Euro yatırdık. Gerisinin de bu hafta içerisinde yatıracağımızın sözünü verdik. Biz avukatı ile görüştük bu hafta içinde de Mbilla'nın ödemesini yapacağız" dedi.

Öte yandan, Samsunspor - Adana Demirspor maçını değerlendiren Pank, "Şansızdık, ilk 15 dakika ve 20 dakika biz iyi oynadık, golü atsaydık belki maç 2-0, 3-0 biterdi. Golü onlar erken buldu. 2. devre golü atsaydık maç berabere de bitebilirdi, galip de gelebilirdik. Cumartesi günü kongreye gidiyoruz. Keşke galip gelseydik. Gelen yönetime de bir 3 puan hediye ederdik" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mbilla'ya Ödeme Yapılacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0