GÜNDEM

Medibafra Hastanesinden Öğrencilere Sağlıklı Yaşam Eğitimi

 
 222
Medibafra Hastanesinden ÖğrencilereSağlıklı Yaşam Eğitimi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Özel Medibafra Hastanesi, Aktekke Yatılı Bölge Okulu ve Çetinkaya Yatılı Bölge okulu öğrencilerine sağlıklı yaşam semineri verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Özel Medibafra Hastanesi, Aktekke Yatılı Bölge Okulu ve Çetinkaya Yatılı Bölge okulu öğrencilerine sağlıklı yaşam semineri verdi.

Özel Medibafra Hastanesi personeli, Aktekke ve Çetinkaya Yatılı Bölge okulu öğrencilerine Sağlıklı beslenme, Diş sağlığı, İletişim gibi konularda bilgi vererek, ayakkabı, diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Etkinlikte hoş geldiniz konuşması yapan Şafak Aygül, "Başta sayın kaymakamım olmak üzere tüm misafirlerimiz hoş geldiniz. Bu gün burada eğitim adına toplanmış bulunmaktayız. Hastanemizin bu eğitime öncülük eden sayın kaymakamımız Halis Arslan`a teşekkür ederim." dedi.

Eğitim öncesi temsilen Aktekke ve Çetinkaya Yatılı Bölge okullarından birer öğrenciye hediyelerini takdim eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Medibafra Hastanesini bu duyarlılığından dolayı hem tebrik ediyorum, hem de teşekkür ediyorum. Aktekke ve Çetinkaya Yatılı Okullarında kalan 150`ye yakın çocuğumuza hem sağlık eğitimi hem de eğitim sonrası mükafat olarak her birine çeşitli ve kaliteli hediyeler sunması da takdire şayandır." şeklinde konuştu.

Özel Medibafra Hastanesi konferans salonunda yapılan eğitimde sırasıyla Diş Hekimi Şükrü Kaya Genç, Ağız ve diş sağlığı konusunda, Diyetisyen Esra Yılmaz, sağlıklı beslenme konusunda, Halkla ilişkiler ve Hasta Hakları Müdürü Gülşah Ceylan iletişim konusunda, Başhemşire Arzu Turan bulaşıcı hastalıklar konusunda bilgiler verirken Başhemşire yardımcısı Merve Varol ilk yardım konusunda bilgiler verdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Medibafra Hastanesinden Öğrencilere Sağlıklı Yaşam Eğitimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0