SAMSUN

Medical Park İle Herkes İçin Sağlık Programı

 
 279
Medical Park İle Herkes İçin Sağlık Programı - "Medical Park İle Herkes İçin Sağlık" adlı program Haber AKS ekranlarında yarın(Salı) başlayacak
Bafra Haber

 |  - "Medical Park İle Herkes İçin Sağlık" adlı program Haber AKS ekranlarında yarın(Salı) başlayacak

"Medical Park İle Herkes İçin Sağlık" isimli programın moderatörlüğünü Medical Park Samsun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Mustafa Çolak yapacak. 23 Eylül 2014 tarihinde başlayacak olan program her salı ve perşembe günleri saat 17.00'de canlı yayınlanacak. Medical Park Samsun Hastanesi'nin doktorlarının katılacağı programda her bölümde farklı konuklar ile farklı konular tartışılacak. İlk programa konuk olarak Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hakan Özcan katılacak.

Her hafta salı ve perşembe günleri saat 1700'de başlayacak olan programın moderatörlüğünü üstlenen Opr. Dr. Mustafa Çolak, "Her hafta alanında uzman doktorlarımız ile farklı konularda bilmediklerinizi, sormaktan çekindiğiniz sorularınızı, doğru bildiğiniz yanlışları, yanlış bildiğiniz doğruları konuşacağız. Canlı yayınlanacak programda istediğiniz soruları mail ile bizlere ulaştırabilirsiniz. İlk konuğumuz Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ile Samsun Hastanesi'nin dünü, bugünü ve hedefleri hakkında konuşacağız" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Medical Park İle Herkes İçin Sağlık Programı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0