GÜNDEM

Mediküm`ün Bafra Osb Ziyareti

 
 76
Mediküm`ün Bafra Osb Ziyareti - Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) Bafra Organize Sanayi Bölgesi`nde (OSB) incelemelerde bulundu
Bafra Haber

 |  - Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) Bafra Organize Sanayi Bölgesi`nde (OSB) incelemelerde bulundu

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası`nın (TSO) yatırım daveti üzerine ilçeye gelen MEDİKÜM Derneği Başkanı Ahmet Aydemir, yönetici ve üyeleri ile Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven`in katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Bafra Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplantı sonucunda MEDİKÜM yetkilileri, yer konusunda bazı önceliklerinin giderilmesi halinde Bafra OSB`ye yatırımın uygun olabileceği hususlarını belirttiler.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, "Bafra Organize Sanayi Bölgesi`nin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık olarak 700 dönüm yer bulunmaktadır. Burası henüz yatırımcılara açılmamıştır. Medikal İhtisas Organize Sanayi yapılması için çok uygundur. İncelemeler neticesinde firmaların yatırımlarını bu bölgeye yapmaları isabetli olacaktır" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mediküm`ün Bafra Osb Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0