SAMSUN

Merkez İlçe Belediye Başkanları Oylarını Kullandı

 
 531
Merkez İlçe Belediye Başkanları Oylarını Kullandı - Samsun'daki merkez ilçe belediye başkanları 12
Bafra Haber

 |  - Samsun'daki merkez ilçe belediye başkanları 12

Cumhurbaşkanı'nı seçmek için sandık başına giderek oylarını kullandı.

Samsun'un en büyük ilçesi olan İlkadım'da Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve ailesi oylarını İlkadım Yeşilyurt İlköğretim Okulu'nda bulunan 1020 nolu sandıkta, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı oyunu Atakum ilçesindeki Atakent Anafartalar Lisesi'nde bulunan 1243 nolu sandıkta, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve ailesi oyunu Canik ilçesindeki Hasköy İlköğretim Okulu'nda bulunan 1093 nolu sandıkta, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve eşi Yasemin Togar da oyunu Tekkeköy 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nda bulunan 1117 nolu sandıkta kullandı.

Türkiye'de ilk kez halkın oyuyla cumhurbaşkanı seçileceğini ifade eden başkanlar, seçimin hayırlı olmasını diledi.

TOK: "GÜÇLÜ GELECEK İÇİN"

Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle sabah saatlerinde sandık başına giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesi ile birlikte oyunu kullandı. Türkiye'nin daha güçlü ve daha büyük gelecek için sandık başına gittiğini belirten Başkan Tok, "Türk milleti bugün ülkenin geleceği için ilk kez Cumhurbaşkanını seçmek için sanık başına gitti. Bizler de bu önemli görevimizi yerine getirmek için sandığımızda oyumuzu kullandık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Daha güçlü daha hızlı büyüyen Türkiye için oylarımızı verdik. Allah milletimize vatanımıza hayırlı uğurlu etsin" dedi.

GENÇ: "12. CUMHURBAŞKANIMIZ YENİ TÜRKİYE'MİZE HAYIRLI OLSUN"

Oyunu Hasköy İlköğretim Okulu'ndaki 1093 nolu sandıkta kullanan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Teşekkürler Samsun. 12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun. Milletin adamına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Artık zihinsel dönüşümünü de tamamlayan bir Türkiye olacak. Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye 2023'e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecek. Bu seçim sadece Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde, Türk milletinin ilk kez Cumhurbaşkanını seçmesi bakımından tarihi önem taşımaktadır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

TAŞÇI: "RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN CUMHURUN BAŞINA GELİŞİNİ KUTLUYORUM"

Oy kullanmasının ardından açıklama yapan Başkan Taşçı, "Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız ve yeni Cumhurbaşkanımız 'halkın adamı' Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurun başına gelişini kutluyorum. Bugüne kadar 12 yıl boyunca gece-gündüz demeden çalışarak, Türkiye'ye verdiği hizmetleri, bu makamda daha da artarak devam ettireceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Bu seçim sonucu ile Türkiye'nin önü iyice açılmıştır. Artık daha güçlüyüz ve İslam dünyasının birleşmesi, korunması içinde büyük bir umut ışığı doğmuştur" şeklinde konuştu.

TOGAR: "TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR GÜN BAŞLAYACAK"

Türkiye'de ilk kez halkın oyuyla cumhurbaşkanı seçileceğini ifade eden Başkan Togar, "Türkiye için bugün yeni bir gün başlayacak. Halkın iradesinin sandığa yansıyacağı bugünde aziz milletimizin vereceği karar, ülkemizin geleceği açısından çok büyük önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Merkez İlçe Belediye Başkanları Oylarını Kullandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0