BAFRA

Meslek Lisesi Öğrencileri Çanakkale Şehitlerini Anma Konserinde

 
 1092
Meslek Lisesi ÖğrencileriÇanakkale Şehitlerini Anma Konserinde - Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale şehitlerini anma konserine gitti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale şehitlerini anma konserine gitti.

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Atatürk Kültür Merkezinde “İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma” konseri düzenledi.

Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri  İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale şehitlerini anma konserine gitti.

Okul müdürü Alpaslan Yüksel nezaretinde Samsun'a giden Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri, konser öncesi bir restoranda iftar yaptı.

Atatürk Kültür Merkezinde, Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale şehitlerini anma konserine giden öğrenciler burada Mehmet Akif Ersoy ve Çanakkale Şehitleri için söylenen şarkılar nedeniyle duygusal dakikalar yaşadı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde Şef Özge Atıntaş yönetiminde birbirinden değerli eserler seslendirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Meslek Lisesi Öğrencileri Çanakkale Şehitlerini Anma Konserinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0