SPOR

Mevlanaspor Dededağı`nı 2. Yarı Yıktı

 
 308
Mevlanaspor Dededağı`nı 2. Yarı Yıktı - Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun 4. haftasında Bafra Mevlanaspor Bafra Dededağıspor Sefa ve Melih`in golleriyle 3-2 mağlup etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun 4. haftasında Bafra Mevlanaspor Bafra Dededağıspor Sefa ve Melih`in golleriyle 3-2 mağlup etti.

Orta Hakem Barış Özün`ün düdüğüyle başlayan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk yarı da oldukça vasat görüntü sergileyen Mevlanaspor rakip kalede gol üretmekte etkili olamayan taraftı.

Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça iyi oynayan ve gol pozisyonlarına giren taraf Dededağıspor oldu. Dededağıspor 35. ve 40 dakikalarda Oktay`ın ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha iyi ve istekli başlayan taraf ise deplasman takımı olan Bafra Mevlanaspor oldu. Dededağıspor kalesinde gol arayan Bafra Mevlanaspor karşılaşmanın 65. dakikasın da Melih`le bulduğu golle durumu 2-1 getirdi.

Bu golden sonra oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Mevlanaspor 72. dakikada Sefa`nın güzel golüyle karşılaşmada durumu 2-2 getirdi.

Bu beraberlik golünden sonra rakip kalede üstünlük golünü arayan Mevlanaspor karşılaşmanın 82. dakikasında Melih takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü kaydetti.

İkinci yarıda etkili bir oyun sergileyen Mevlanaspor ilk yarısını 2-0 yenik kapattığı karşılaşmada, ikinci yarıda oynadığı etkili ve güzel futbolu ile Bafra derbisin de galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Mevlanaspor bu galibiyetle dört karşılaşmadan üçüncü galibiyetini alarak puanını 9 çıkararak ligde ikinciliğini korumuş oldu.

Karşılaşma her iki takımın genç futbolcuları birbirlerini tebrik etti. Karşılaşma sonrası Mevlanaspor genç futbolcuları ve Teknik Heyeti Kulüp Başkanı Servet Şengül, Kulüp başkan yardımcısı Arif Öztürk ve genç futbolcuların Aileleri tarafından başarılı futbollarından dolayı tebrik etti.

SAHA: Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahası
Hakemler: Barış Öz, Ahmet Can Akkoyun, Taha Tahinsayan

BAFRA DEDEDAĞISPOR:
Ömer, Süleyman, Gökhan, Erdoğan, Hazar, Yunus Emre,  İsmail,  Fatih, Oktay (c) Yunus, Berkan
TEKNİK DİREKTÖR: Hürriyet Özdinç
YEDEKLER: İsmet, Emrullah, Ertuğrul,  Mustafa,  Erdoğan 

BAFRA MEVLANASPOR:
Ceyhun(c), Dinçer, Mustafa, Emre, Mertcan, Ahmet, Melih, Yusuf, Berkay, Sefa Akça, Abdulkadir öztürk

TEKNİK DİREKTÖR: Levent Kılınç, Mustafa Şahin
YEDEKLER: Doğan, Recep, Umut, Emirhan,  Volkan
GOLLER: 35 ve 40 dakika Oktay Dededağıspor. 72. Sefa 65 ve 82 dakika Melih Bafra Mevlanaspor

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mevlanaspor Dededağı`nı 2. Yarı Yıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0