BAFRA BELEDİYESİ

Mhp Heyeti Başkan Şahin`i Ziyaret Etti

 
 125
Mhp Heyeti Başkan Şahin`i Ziyaret Etti - Geçtiğimiz günlerde ilçe kongresi sonucunda göreve gelen MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve yönetim kurulu üyeleri resmi kurum ve kuruluşları ziyaret kapsamında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Geçtiğimiz günlerde ilçe kongresi sonucunda göreve gelen MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve yönetim kurulu üyeleri resmi kurum ve kuruluşları ziyaret kapsamında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i makamında ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:  MHP Türk siyasi hayatının en köklü siyasi partilerinden biridir. MHP ve ülkücü kadrolar vatanımız ve milletimiz için her türlü fedakârlığı yapmış ve çileye göğüs germiştir. Geçtiğimiz günlere yaptığı kongre ile yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu. Başkanlığına ise ilçemizin sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Abdurrahman Çamaş Bey seçildi. Yönetim kurulunda ise birbirinden değerli yöneticilerimiz yer almıştır. Başkan Çamaş ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bu vesileyle Anayasa değişikliği halk oylamasında verdikleri destekten dolayı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP kadroları ve MHP Bafra ilçe başkanlığına ve mensuplarına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği ve bekası için çok önemli olan bu işbirliğinin devam etmesi ülkemizin ve insanlarımızın yararına olacağına inancımız bulunmaktadır. Anayasa değişikliği süreci geride kalmıştır. Milletimiz bir karar vermiştir. Referandum çalışmalarında sürekli ifade ettiğim gibi, referandum sonrasında da Evet diyen gönlümüzün sultanı hayır diyen başımızın tacıdır. Demekteyiz. MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş beye, yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Heyeti Başkan Şahin`i Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0