GÜNDEM

Mhp Mecliste Sert Esecek

 
 49
Mhp Mecliste Sert Esecek - 2 dönem Bafra Belediye Başkanlığı yapan ve 2014-2019 döneminde MHP`den Bafra Belediye Meclis üyesi seçilen Hasan Aslan, 5 yıllık dönemde sert ve ciddi muhalefet yapılacağı işaretini verdi.
Bafra Haber

 |  - 2 dönem Bafra Belediye Başkanlığı yapan ve 2014-2019 döneminde MHP`den Bafra Belediye Meclis üyesi seçilen Hasan Aslan, 5 yıllık dönemde sert ve ciddi muhalefet yapılacağı işaretini verdi.

Bafra Belediyesi 2014-2019 dönemi ilk meclis toplantısında, faaliyet raporunun okunmasından sonra söz alan Hasan Aslan, "Başkanımın canı sıkılmasın, biz bu faaliyet raporuna bu dönem hayır oyu vereceğiz." dedi.
MHP Meclis üyesi Hasan Aslan`ın konuşmasının satır başları şu şekilde:

İKİLİ PARTİ SİSTEMİNE GEÇTİK
30 Mart Mahalli idareler seçimi hayırlısıyla tamamlandı. Herkes elinden gelen çalışmaya yaptı. Sonuç olarak AK Parti Bafra idaresine 5 yıl daha getirildi. MHP`de muhalefet olarak meclise geldi. İkili parti sistemine geçmiş olduk.  Temenni ederdik ki her partiden insanlar olsun burada. Ben arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum.

FAALİYET RAPORUNA HAYIR OYU VERECEĞİZ
Sayın başkanım faaliyet raporunu okudu. Bir kısmını biliyoruz. Bir kısmına baktık, bizim kafamıza yatmayan çok şey var.  Arkadaşlarımız ve biz bu faaliyet raporunu çok iyi bilmediğimiz için ve içinde de bazı sıkıntılar olabileceğini düşündüğümüz için, Başkanımın canı sıkılmasın, biz bu faaliyet raporuna bu dönem hayır oyu vereceğiz.

YANLIŞA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKACAĞIZ
Biz yeni tarihten itibaren bütün arkadaşlarımızın iyi niyetle yaptığı her işe muhalefet olarak destek vereceğiz, eksik olanları tamamlaması için uyaracağız. Yanlış yapıldığını düşündüğümüzde de şiddetle karşı çıkacağız." 

BAŞKAN ŞAHİN: ÜZÜM YEMEK ÖNEMLİ BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL
Hasan Aslan`ın konuşmasının ardından cevap olarak konuşma yapan zihni Şahin, "Üzüm yemek önemli, bağcıyı dövmek değil." dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Önemli olan burada Bafra`ya güzel hizmetler yapmak. Bizim Bafra için iyi düşündüğümüzü, iyi niyetli olduğumuzu herkes bilir ve hiçbir zaman buraya seçilen insanların art niyetli olarak buraya gelmesi mümkün değil. Gelse dahi birkaç kişi, aramızda heba olur gider.
GEÇMİŞ MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
Tabi ki Muhalefet yapmak demokrasinin bir gereğidir. Üzüm yemek önemli, bağcıyı dövmek değil. O manadaki her türlü muhalefet canı gönülden başımın tacıdır, yeter ki burada hatalı kararlar almayalım. Güzel şeyler olsun ben manada geçmiş meclisteki arkadaşlarımıza teşekkür ettim ama çok samimi söylüyorum, Bafra için yapılacak şeylere hepsi destek verdi"  şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Mecliste Sert Esecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0