SİYASET

Mhp Samsun Milletvekili Erhan Usta Mazbatasını Aldı

 
 380
Mhp Samsun MilletvekiliErhan Usta Mazbatasını Aldı - 26. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde (TBMM) Milliyetçi Hareket Partisi`n de Samsun`u temsil edecek olan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta mazbatasını bu gün aldı.
Bafra Haber

 |  - 26. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde (TBMM) Milliyetçi Hareket Partisi`n de Samsun`u temsil edecek olan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta mazbatasını bu gün aldı.

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü`nün de hazır bulunduğu mazbata programında Usta Mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkame Başkanı Kemal Elver`in elinden aldı.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Milletimize çok teşekkür ediyoruz. Bize güvendiler. Bizi TBMM`ye gönderdiler. Meclis`te Samsun adına üzerimize düşen her görevi yapacağız. Bundan sonra bütün Samsun`un  9 milletvekili hep beraber Samsun`un sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. " dedi.

Mazbata programı sonrası MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta,  MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetim kurulu üyeleri ile Adliye önünde toplu fotoğraf çekindiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp Samsun Milletvekili Erhan Usta Mazbatasını Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0