GÜNDEM

Mhp`den Kampanyaya Tam Destek

 
 76
Mhp`den Kampanyaya Tam Destek - Bafra için hepimiz, fakültemizi istiyoruz kampanyasına Bafra MHP ilçe teşkilatından tam destek.
Bafra Haber

 |  - Bafra için hepimiz, fakültemizi istiyoruz kampanyasına Bafra MHP ilçe teşkilatından tam destek.

Bafra için hepimiz, fakültemizi istiyoruz kampanyasına Bafra MHP ilçe teşkilatından tam destek.
9 gün önce başlayan ve bir çığ gibi büyüyüp 50 bin imzayı geçen kampanyaya Bafra MHP yönetimi, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri de destek verdiler. Bafra Cumhuriyet Meydanı’ndaki imza standına gelen destekçiler imza atıp, toplu fotoğraf verdiler.
MHP İl Genel Meclis Üyesi Bünyamin Duran, MHP Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ateş, MHP Belediye Meclis Üyeleri ile Parti Yönetiminin katıldığı ’’Fakültemizi İstiyoruz.’’ imza kampanyasında MHP olarak Bafra’nın Geleceğini oluşturacak bu anlamlı kampanyada tam destek sözü verildi.
MHP Bafra İlçe Başkanlığı adına bir açıklama yapan MHP İl Genel Meclis Üyesi Bünyamin Duran,’’Bafra birçok ilden büyük bir ilçedir. Bafra’ya bir değil, birden fazla fakülte kurulması gerekir. MHP Bafra Teşkilatı olarak bu kampanyanın sonuna kadar destekçisi olacağımızı belirtmek isterim. Çünkü Bafra Hepimizin. Bafra için elele vermenin tam zamanıdır.’’dedi.

 

Bafranın haberi, bafra

 MHP
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp`den Kampanyaya Tam Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0