SİYASET

Mhp`den Saski Genel Müdürü Kamil Demircioğlu`na Kınama

 
 189
Mhp`den Saski GenelMüdürü Kamil Demircioğlu`na Kınama - MHP Meclis üyesi Hakan Aytünür, Bafra`da asbestli boru kullanımı ile ilgili olarak, "˜İçen bu zamana kadar içti` "˜yollar yeni asfaltlandı` şeklinde açıklama yaptığı iddia edilen SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu`nu partisi ve grubu adına kınadı.
Bafra Haber

 |  - MHP Meclis üyesi Hakan Aytünür, Bafra`da asbestli boru kullanımı ile ilgili olarak, "˜İçen bu zamana kadar içti` "˜yollar yeni asfaltlandı` şeklinde açıklama yaptığı iddia edilen SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu`nu partisi ve grubu adına kınadı.

Kasım ayı olağan Meclis toplantısında yine asbestli boru kullanımı gündeme geldi. 

Hakan Aytünür, partisi ve grubu adına SASKİ Genel Müdürünü açıklamalarından dolayı kınadı.

MHP`DEN SASKİ GENEL MÜDÜRÜNE KINAMA

MHP Meclis üyesi Hakan Aytünür Meclis toplantısında asbestli boru kullanımı ile ilgili şunları söyledi: "Gecen Gündeme getirdiğimiz asbestli boruyla alakalı basından takip ettiğimiz kadarıyla ilgili Samsun`daki birim müdürü tahlisiz bir açıklama yapmış. Ben burada Şahsım ve gurubum adına kendisini kınıyorum. "İçen bu zamana kadar içti" gibi "yollar yeni asfaltlandı" gibi bir açıklamada bulunmuş. İnsan sağlığının önde geldiği bir yerde böyle bir açıklama yapması ki - eğer böyle bir açıklama yapmadı ise tekzip etsin biz de cevabını alalım- Bu konuyla ilgili kendisini kınıyoruz.

İnsan sağlığı ile ilgili bir konu olduğunda bunlar öne sürülmemesi lazım. Sonucunda buradaki arkadaş kimse şahıs ben tanımıyorum bizim vatandaşlarımızın ödediği vergilerle maaş alıyor. Konuya daha dikkatli ve hassasiyetle bakmalarını tavsiye ediyorum. Bu konuların bir şekilde çözülmesi lazım biz bu konunun takipçisi olacağız. Sonucunda Bafra küçük bir yer değil 150 bin nüfuslu bir ilçe. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bu konuya duyarlı olmasını umut ediyoruz. Söyleyeceklerim bundan ibaret teşekkür ederim."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp`den Saski Genel Müdürü Kamil Demircioğlu`na Kınama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0