GÜNDEM

Mhp`li Meclis Üyesi İsmail Bekar Başkan Şahin`i Yalanladı

 
 301
Mhp`li Meclis Üyesi İsmailBekar Başkan Şahin`i Yalanladı - Bafra Belediye Başkanına MHP`li Meclis üyelerinden yalanlama: Mecliste karar alınmadı, encümen kararı alındı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanına MHP`li Meclis üyelerinden yalanlama: Mecliste karar alınmadı, encümen kararı alındı.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, köy tüzel kişiliğinden Bafra Belediyesine geçen ve satılmak istenen araziler ile ilgili yaptığı basın açıklamasında "Daha önce köy tüzel kişiliğine ait olan ve Bafra Belediyesine tapusu kesilen yerlerle ilgili Bafra Belediyesi, bir meclisinde karar aldı. Bütün meclisinde onayı ile bu yerlerin kiraya verilmektense satılarak belediyenin araç parkının güçlendirme adına böyle bir karar alındı." açıklaması MHP Meclis üyesi İsmail Bekar tarafından MHP Grubu adına yalanlandı.

İsmail Bekar, "Bu arazilerin satışı mecliste onaylanmadı. Karar Belediye encümeninde alındı. Encümende MHP üyesi olmadığı için olan bitenden haberimiz olmuyor. Biz Meclis üyesi olduğumuz halde çoğu kararı daha sonradan duyuyoruz. Bundan dolayı, MHP Grubu olarak benim imzam ile Şubat Ayı Meclis toplantısında bir önerge verdik. Bu önerge ile Belediyeye ait taşınmazların encümen tarafından satışının kısıtlanmasını talep ettik. Ancak önergemiz gündeme dahi alınmadı" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp`li Meclis Üyesi İsmail Bekar Başkan Şahin`i Yalanladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0