SİYASET

Mhp`li Süslü: Çifte Su Verilmiş Çelik Gibiyim

 
 303
Mhp`li Süslü: Çifte Su Verilmiş Çelik Gibiyim - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ MHP Bafra ve Samsun il ve ilçe teşkilatları, Bafra Öğretmenevi yemeğinde bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ MHP Bafra ve Samsun il ve ilçe teşkilatları, Bafra Öğretmenevi yemeğinde bir araya geldi.

Yemekli İstişare Toplantısına, Bafra MHP İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Samsun eski MHP il başkanı Ömer Süslü ve delegelerle basın mensupları katıldı.

Ömer Süslü, il teşkilatının kapatılması ve diğer konularla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"Nasılsın diye sordular. Bomba gibiyim deyince bomba gibi olursan patlarsın dediler. Ne olayım diye sorunca çelik gibi ol, siz çelik gibisiniz dediler. Ben de diyorum ki bundan sonra çifte su verilmiş çelik gibiyim. Kırarsınız ama bükemezsiniz. Allah`ın izniyle bükülmeyeceğim.

Buraya sadece MHP`nin il başkanı olarak ve benimle birlikte hareket eden, istişareler sonucunda almış olduğumuz kararın neticesinde, dimdik benimle birlikte yürüyen ilçe başkanlarımı buradan basın huzurunda tüm Türkiye`ye haykırıyorum. Kırarsınız ama bükemezsiniz.

MHP`ye Türk Milleti`nin ihtiyacı var. Güçlü bir MHP, güçlü Türk Dünyası, islam coğrafyası demektir. Tarihe baktığımızda, Türk Milleti ne kadar güçlü olursa aleme nizam gelmiştir. Bizler aynı zamanda Nizam-ı Alem Ülkücüleri olarak kendimizi tanıtıyoruz. MHP`nin güçlü olması demek aleme yeniden nizam gelmesi demektir. Alem`e nizam vermeye var mısın Bafra?

Ne diyor İstiklal Marşı`mızda Mehmet Akif: " Ben ezelden beri hür yaşadım, hür yaşarım/ Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım/ Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım/ Yırtarım dağları, enginler sığmam taşarım"

Enginlere sığmadan taşmaya, Türk Milleti`nin geleceğini kurtarmaya Türk Milleti`yle birlikte ülkücü, milliyetçi hareketin iktidarını kurmaya sizleri davet ediyor ve kapanan il teşkilatımızın kapatılmasından dolayı Samsun`u ziyaret edecek olan Meral Akşener hanımefendinin cumartesi günü, Kurtuluş Yolu`nda yapacağı saat 14.00`daki mitinge hepinizi davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah rehberimiz Resul-ü önderimiz olsun. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türk`üm Diyene"

Bafranın haberi, bafra

 MHP
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp`li Süslü: Çifte Su Verilmiş Çelik Gibiyim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0