GÜNDEM

Mhp`liler Türkav`ın İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

 
 297
Mhp`liler Türkav`ın İstişareToplantısında Bir Araya Geldi - Bafra TÜRKAV 2017 Yılı Seçimli İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Ülkü Ocakları Bafra Başkanı Osman Osma, Türk Kamu Sendikalarına bağlı ilçe başkanları, üyeler ve misafirler katıldılar.
Bafra Haber

 |  - Bafra TÜRKAV 2017 Yılı Seçimli İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Ülkü Ocakları Bafra Başkanı Osman Osma, Türk Kamu Sendikalarına bağlı ilçe başkanları, üyeler ve misafirler katıldılar.

Yapılan toplantıda, Divan oluşturuldu. 2016 yılı faaliyet raporu, 2017 yılı bütçesi ibra edildi. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu yapılan seçim ile belirlendi. Daha sonra Yönetim Kurulu adına Sayın Sami Keskin konuştu:

Sayın MHP İl Başkanım, Sayın İlçe Başkanım, Sayın Bafra Türk Eğitim-Sen Başkanım, Kamu- Sen`e Bağlı Sendika  İlçe Başkanlarım, Kıymetli Üyelerimiz ve Değerli Misafirlerimiz,

Sayın vakfımızın çok değerli üyeleri, hanımefendiler, beyefendiler, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, tüm teşkilatlarımızın kurucusu son Başbuğ Alparslan Türkeş`i rahmet ve minnetle anıyorum.

Vakfımızın kuruluşundan bugüne yönetici ve üye olarak hizmet eden tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

2016 yılı faaliyetlerimizi ve bütçemizi ibra eden, bizleri göreve layık gören istişare kurulunun değerli üyelerine teşekkür ederim.

Ülke olarak oğlan üstü bir dönem yaşıyoruz. İşgal edilen vatan topraklarından söküp attığımız emperyalist ülkeler, kurdukları asimetrik orduları terör örgütleri vasıtasıyla coğrafyamızı dizayn etmek, ülkemizi bölmek için saldırılarına devam etmektedirler.

Terör örgütleri şahsında emperyalist devletlerle savaşıyoruz. Bu süreçte birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Milli birliğimizi bozmamalıyız. Devletimizi güçlü kılmalıyız. Bu da devletine ve milletine sadık, liyakatli kadrolarla olur. Milletimiz, devlet yönetiminde, devletimizin kadrolarında sadakat ve liyakati esas almalıdır.

Kurtuluş Savaşını gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyetini kuran Kuvayi Milliyetçilerin bugünkü temsilcileri olan bizler, devletimizi ilelebet yaşatacak ve coğrafyamızda etkin kılacak kadrolarız. Hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Bizler tüm ihanetleri ve oyunları bozacak güçteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının vakfımıza, tüm teşkilatlarımıza, Türk İslam alemine ve dünya mazlumlarına hayırlar getirmesini diler; hepinize saygılarımı sunarım

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Mhp`liler Türkav`ın İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0