SİYASET

Milletvekili Orhan Kırcalı Ak Partililerle Bayramlaştı

 
 147
Milletvekili Orhan KırcalıAk Partililerle Bayramlaştı - AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Samsun il başkanlığı, Bafra, Alaçam ve Yakakent AK Parti ilçe başkanlıklarının düzenlediği bayramlaşma törenlerine katılarak partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Samsun il başkanlığı, Bafra, Alaçam ve Yakakent AK Parti ilçe başkanlıklarının düzenlediği bayramlaşma törenlerine katılarak partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı bayramlaşma törenlerinden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: Mübarek Kurban Bayramı dolaysıyla AK Parti Samsun İl başkanlığımızda ki bayramlaşmaya katıldık. Bayramlaşmada Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan yardımcımız, Çiğdem Karaaslan, Milletvekillerimiz Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, İl başkanımız Muharrem Göksel, Belediye başkanlarımız, Kadın ve gençlik kollarımız ve partililerimizin katılımıyla hep birlikte ve halkımızla bayramlaştık. 

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: İl başkanlığımızda ki programdan sonra Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçe başkanlıklarımızın düzenlediği bayramlaşma programlarına katıldık. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz üzerine şer odaklarının oluşturduğu ortak yapının tuzak ve saldırılarını milletimizle birlikte bertaraf etmekteyiz. Bu şer yapılara karşı amansız ve güçlü bir mücadele vermekteyiz. Bizi hedeflerimizden hiç bir güç çeviremez. 2023-2053 ve 2071 hedeflerine Allah`ın izniyle milletimizin destekleriyle ulaşacağız. Teşkilatlarımızın düzenlediği bayramlaşma programları için Belediye başkanlarımıza, İl, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, mahalle başkanlarımız, teşkilat kademelerimiz  ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimin, milletimizin ve İslam dünyasının mübarek kurban bayramını bir kez daha kutluyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Orhan Kırcalı Ak Partililerle Bayramlaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0