SİYASET

Milletvekili Orhan Kırcalı: Milletimiz İhaneti Ezip Geçmiştir

 
 149
Milletvekili Orhan Kırcalı:Milletimiz İhaneti Ezip Geçmiştir - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "15 Temmuz`da FETÖ ihaneti ile demokrasimiz yok edilmek, milletimizin iradesi ezilmek, vatanımız bölünmek istenmiştir." dedi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "15 Temmuz`da FETÖ ihaneti ile demokrasimiz yok edilmek, milletimizin iradesi ezilmek, vatanımız bölünmek istenmiştir." dedi.

"15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi vatanımıza bayrağımıza ve milletimize ihanettir." diyen Milletvekili Orhan Kırcalı, "Bu ihanete milletimiz dur demiş ve asker kılığına girmiş haşhaşileri rezil etmiştir. Samsunlu Hemşerilerime ve aziz milletimize çok teşekkür ediyorum." diye söyledi.

Milletvekili Kırcalı 7 Ağustos Yenikapı Mitingi sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın çağrısı ile milletimiz meydanlara inmiş,  birlik ve beraberliğimizi göstermiştir. Demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmış,  şehadeti göze alarak dik durmuş ve tarihin sayfalarına altın harflere yazılacak kahramanlık destanı yazmıştır.  Bu süreçte partili ve partisiz 79 milyonumuz kenetlendi. Milli direniş milli diriliş gösterdi ve 15 Temmuz ihanetini silip atmış, ezip geçmiştir."

15 Temmuz`dan itibaren devam eden demokrasi nöbetimiz 7 Ağustos`ta Yenikapı meydanında taçlandırılmış. Milletimiz tek yürek olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz tüm dünyaya gösterilmiştir. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın talimatı ile demokrasi nöbetlerimiz 3 gün daha devam edecektir. Halkımızla meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Bu hain yapı devletimiz ve milletimiz içinden tamamen temizlenecektir. Bu ihanet şebekesi yargı önüne çıkartılacaktır. Hepsi hesap verecek ve hak ettikleri cezaları alacaklardır."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Orhan Kırcalı: Milletimiz İhaneti Ezip Geçmiştir içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0