SİYASET

Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Reina Saldırısına Kınama Ve Başsağlığı Mesajı

 
 181
Milletvekili Orhan Kırcalı`dan ReinaSaldırısına Kınama Ve Başsağlığı Mesajı - Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Reina Saldırısına kınama ve başsağlığı mesajı
Bafra Haber

 |  - Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Reina Saldırısına kınama ve başsağlığı mesajı

KIRCALI: KİRLİ OYUNLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy`de yaşanan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği 65 kişinin yaralandığı terör saldırısı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı, "Milletimizin huzuruna, barışına, kardeşliğine, birlik ve beraberliğine  kastedenler ve onların taşeronları, sivilleri de hedef alan menfur saldırılarla, ülkemizi istikrarsızlaştırmaya, karıştırmaya, kutuplaştırmaya ve halkımızın moralini bozarak kaos oluşturmaya çalışıyorlar. Ancak bizler millet olarak soğukkanlılığımızı muhafaza etmek, birbirimizle daha fazla kenetlenmek suretiyle, bu tür kirli oyunlara asla izin vermeyeceğiz. Her türlü terör ve terör örgütleriyle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

ACILI AİLELERE VE MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Terör ve terör örgütleri desteklenmektedir. Terörün gerçeğini unutmamak gerekir. Gün gelir terör destekçilerini de vuracaktır. Bu nedenle terörle ve terör örgütleriyle tüm dünyanın tavizsiz bir şekilde ortak mücadele etmesi gerekmektedir.  En kutsal hak olan yaşama hakkına karşı sürdürülen alçakça ve kalleşçe saldırı sonucunda 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy`de meydana gelen saldırıda yerli ve yabancı uyruklu 39 insanımız hayatını kaybetmiş ve 65 can ise yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlerin değerli ailelerine ve milletimize baş sağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemize yönelik tehditleri ve saldırıları, kaynağında yok etme konusunda da kararlıyız. Bu süreçte kaybettiğimiz her bir insanımız, polisimiz, Mehmetçiğimiz yüreğimizi yakmaktadır. Bununla birlikte mücadele azmimizi de artırmaktadır. Terör ve terör örgütlerini yok etmek için kesintisiz bir mücadele içindeyiz. Ülke ve millet olarak, terör örgütlerinin ve arkalarındaki tüm güçlerin sadece terör saldırılarına değil, onların ekonomik, siyasi ve sosyal saldırılarına karşı da sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz.

TOPLUMSAL REFLEKSLERİMİZ TEST EDİLİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı:  Terör örgütleri ve onların arkasında ki güçler Askerimiz, polisimiz ve vatandaşlarımız olmak üzere toplumumuzun her kesimini hedef almaktadır.  Son hain saldırı da göstermiştir ki; her bir saldırı ile toplumsal reflekslerimiz test edilmektedir. Milletimizin huzuruna, barışına, kardeşliğine, birlik ve beraberliğine kastedenler ve onların taşeronlarına karşı bizler millet olarak soğukkanlılığımızı muhafaza etmek, birbirimizle daha fazla kenetlenmek suretiyle, bu tür kirli oyunlara asla izin vermeyeceğiz. 79 milyon insanımızın birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır. Milletimiz oynanmak istenen oyunların farkındadır. Bu oyunları bozacaktır. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milletvekili Orhan Kırcalı`dan Reina Saldırısına Kınama Ve Başsağlığı Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0