SİYASET

Milli İttifak Adayları Her Yerde

 
 147
Milli İttifak Adayları Her Yerde - 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kalırken, Saadet Partisi adayları da mahalle ziyaretlerine hız verdi.
Bafra Haber

 |  - 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kalırken, Saadet Partisi adayları da mahalle ziyaretlerine hız verdi.

 Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi`nin birleşimi ile oluşan Milli İttifak`ta Milletvekili adayları, Ayvacık ilçesinin Zafer, Yeniköy ve Terice mahallelerine gitti.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir zaman kalırken, Milli ittifak adayları, Ayvacık merkez ve mahallelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Ayvacık ilçesinin Zafer, Yeniköy ve Terice mahallesinde vatandaşlarla buluşan Saadet Partisi Samsun Milletvekili adayları, Hüseyin Köz ve Salih Şen Zafer, Yeniköy ve Terice mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Hüseyin Köz, " Çok değerli kardeşlerimiz, merhum şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu Büyük Birlik Partisi ekibi ile millet olarak, milletin ittifakı olarak, ittifak yaptık. Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ile birlikte Saadet Partisi adı altında, iki parti seçime birlikte giriyor. Bu iki görüş ve parti sizi hiçbir zaman yanıltmadı. Size hiçbir zaman yalan söylemedi. Sözünün eri oldu. Verdiği vaatlerin her zaman arkasında durdu" dedi.

Salih Şen ise, "Tarım alanında ciddi tedbirler alınmalı, Ülkemizin ve çiftçimizin, besicimizin menfaatine olan düzenlemeler yapılmalıdır. Tarımdaki bütün düzenlemeler ve uygulamalar ithalatçıların, dolayısıyla yabancı ülkelerin çiftçilerinin ve yabancı firmaların menfaatlerine uygun hale getiriliyor. Diğer yandan kendi çiftçimizin rekabet edemez hale gelmesine, zarar etmesine ve neticede ortadan kalkmasına zemin hazırlıyor. Biz bu sorunların hepsini iktidara gelir gelmez çözeceğiz, Kırsal bölgelerden şehirlere göçün engellenmesi amacıyla, yerel kaynaklar üretime yönlendirilerek, illerde istihdamın geliştirilmesi ve refahın artırılması sağlanacaktır. Tarım arazileri, doğal ve kültürel kimlikler ve yeşil alanlar titizlikle korunacaktır."diye söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Milli İttifak Adayları Her Yerde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0